Arama sonuçlarınız

1. E

Freelander2 Almak İstiyorum Ama!?

Kilometre 210.000 de usta

2. E

Tekleme Ve Vuruntu Sorunu

Vuruntu için şaft bağlantı istavruzlari degistirdim şuan düzeldi defransiyel kulakları sağ sol orta değişti şuan bişey yok teşekkür ederim ama usta virajlara girdigim de sorun devam ediyor vuruntu titreme gibi aks kafasi denmişti seste yapmaya başlamıştı değişti şuan ses yok ama bi...
  3. E

Ve ustam bi sorum daha olacak aracı 70 ve üzeri hızlarda kullanırken sağa viraja girerken araç sanki tırtıklı yolda gidiyor gibi bi sarsıntı oluyo sola virajlarda böyle bi sorun yok aks kafasi dendi degistirdim kesilir gibi oldu ama yine başladı aynı sorun özellikle saga viraja girdiğimde...

4. E

Ve usta daha sonrasında gün içindeki calistirmalarimda hiç bir problem olmuyor saat gibi
  5. E

Usta çalıştırdıktan sonra 15 sn filan gaza bastığımda geçiyor yalnız bu esnada egzozdan duman atıyor sonra kesiliyor ne tekleme nede duman bişey kalmıyor

6. E

Discovery 1 Rölanti, Boğulma,tekleme Sorunu

Öncelikle bu işlerden pek anlamam olanı gördüğüm kadarıyla söylüyorum eğer vidyo atabilirsem bi vidyo atayım bak8niz diğer konu ise kızdırma bujilerinden olabilir
  7. E

Tekleme Ve Vuruntu Sorunu

Aranızda yeniyim Yeni aldığım 2006 model freelander td4 aracımin bi takım sorunları var 1. Sabahları ilk çalıştırdığımda sanki motor tekliyor sarsılıyor gibi calisiyor daha doğrusu sanki öksürüyor gibi beş dakika sonra hararet biraz yükselince geçiyor ve sonraki calistirmalarimda bu...
  8. E

Ve vites değiştirirken yani r den d ye d den r ye aldiğimda alt arka taraftan kut diye bir ses geliyor alta eğilip baktığımda defransiyel olduğu yerde resmen oynuyor eksoz da aynı şekilde araçta titremede mevcut vitesteyken

9. E

Freelander 1 kullanicisiyim 2006 model td4 aracım sabahları ilk çalıştırmada sanki oksuruyormis gibi calisiyor sebebi nedir daha once boyle birsey basina gelen varmi birde 10 dakka sonra gayet normal calisiyor gidisinde gaz yemesinde hic bir sikinti yok
  10. E

2006 model freelander 1 kullanicisiyim bu aralar sabahları motor sogukken ilk çalıştırmada motor kafa sallıyor resmen öksürüyor gibi bi on dakka böyle çalıştıktan sonra kesiliyor neden yapar acaba yağ ve filtre bakımları yeni yapıldı

11. E

2.0 td4 HSE Freelander

Sallantı şeklindeyse büyük ihtimal dış aks kafalarından benim aractada aynı sorun vardı
  12. E

2.0 td4 HSE Freelander

Usta on taraftan mi geliyor ses
  13. E

2.0 td4 HSE Freelander

2007 model td4 aracım ilk çalıştırmada bi beş on dakika kafa sallıyor motor ısındığında bu sarsıntı kesiliyor acaba neden olabilir

14. E

Hararet Yükselmesi

Benim araçta aynı öyle yokuşa surdugumde 90 i görüyor düze çıkınca 70 lere iniyor sürekli ılık hava geliyor
  15. E

Nasil paylasimda bulunabilirim acaba

Nasil paylasimda bulunabilirim acaba

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz