Arama sonuçlarınız

1. Deniz112

Altınoluk Civarı Olanları Görelim

Aracımı yeniledim. Gerçi uzun zaman oldu ☺️

2. Deniz112

1973 Model Series 3 Direksiyon

67 model series 3 sahibiyim hidrolik direksiyonlu. Bmw hidrolik direksiyon takılmış ama serisini modelini tam bilemiyorum. Öğreneyim isterseniz.
  3. Deniz112

Satılık Seri 3 Defender Arıyorum.

Merhaba. 1967 model series 3 sahibiyim. Detaylı foto atabilirim isterseniz. Otomobil ruhsatlı, westinghous’lu, defender 2500 benzinli motor ve lt77 şanzımanlı, 109 safari tavanlı kasa ve kapıları defender kapıları ile revize edildi. Ofsetli jant ve wrangler marka lastikler mevcut. Stepnesi...

4. Deniz112

Akçaydan selamlar.
  5. Deniz112

Akçaydan selamlar.

6. Deniz112

Defender Araç Kaplama Alinstech Farkiyla!!!

109 kasa defender için fiyat verebilir misiniz? Renk seçeneği mevcut mu?

7. Deniz112

Defender Göğüs İçi Plastiği Piyasa Fiyatının Üçde Bir Fiyatına...sıfır Otokar

Merhaba üründen hala mevcut mu elinizde? Bende Akçaydayım bu arada migrosun orda oturuyorum.
  8. Deniz112

Defender Orta Konsol Hakkında

Takibe alıyorum
  9. Deniz112

Malum Sitedeki Uçuk Defender Fiyatları; Fiyatlar Genel Olarak Bu Şekilde Mi?

Sadece Defender yada binek araçlarda değil motosiklet dünyası da böyle inanılmaz yüksek fiyat isteyenler var. Hatta öyle ki aynı model/yıl olup ikinci eli sıfırdan daha pahalı fiyat yazanlar... Herkesin malı kıymetlidir istediği fiyatı yazabilir ama mantıklı olmak gerekli diye düşünüyorum. Yoksa...

10. Deniz112

DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Listeye yazdım bir karter koruma ihtiyacım var

11. Deniz112

DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL

Takip. Yakında lazım olacak çünkü ☺️
  12. Deniz112

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba. İsmim Deniz. Kısmetse bu ay bir Defender 110 alarak aranıza katılacağım inşallah. Balıkesir Akçay’da yaşıyorum. Acil tıp teknisyeniyim 12 yıldır 112 Acil’de çalışıyorum. Su ve doğa sporlarıyla ilgileniyorum. Ayrıca sık sık Kazdağına yürüyüş ve kampa giderim. Mekanik atıcılıkla...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,962
Kaydolan Son Üyemiz
seydabilir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR