Arama sonuçlarınız

1. Volkan07

Satılık 95 Orjinal Kaportası Düzgün Dar Kasa Defender

Hayırlı müşteriler diyelim.

2. Volkan07

Satılık 95 Orjinal Kaportası Düzgün Dar Kasa Defender

Merhaba Hocam, 110 diye düşünüyorum, plakasız olarak bu haliyle net son fiyat yazarsanız sevinirim. whatsApp 5052580436 Teşekkürler
  3. Volkan07

Defender Ambulans Kasa Arıyorum ...

Selam bende ilgileniyorum ambulans kasa ile biraz daha detaylandirabilir misiniz? Fotoğraf falan varsa

4. Volkan07

Land Rover Defender 110 Önerileri

Hocam sizde Antaludamısınız Telden konuşabilir miyiz 05442580436
  5. Volkan07

Arkadaşlar birkaç sorum olacak bilen arkadaşlar varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim birincisi aracın modeli çok önemli midir bu durumda bir de motor ve şanzıman hangi modelleri önerirsiniz bu konuda çok fazla bir bilgim olmadığı için bilenler yardımcı olursa sevinirim

6. Volkan07

Hocam sanada ayrıca teşekkür ederim. Bende iyi araştırma yapmaya çalışıyorum. Zaten acelem de yok. Vakit ayırdığınız için size de teşekkür ederim.

7. Volkan07

Yiğit Bey, Çok Teşekkür ederim. Sizin dediğiniz gibi ya 130 kasa ile yada Ambulans çıkma araştıracağım. Vakit ayırıp beni aydınlattığınız için çok teşekkür ederim.
  8. Volkan07

Birde ambulanstan çıkma defender olur mu diye düşünüyorum ama onlar genelde Benzinli olduğu için pek sıcak değilim. Siz ne dersiniz? LPG çok sorun çıkarır mı acaba?
  9. Volkan07

Tamam hocam teşekkürler.

10. Volkan07

Hocam bende Antalya da yaşıyorum. Yapılmışı almak mantıklı ama ben özellikle sıfırdan toplamak istiyorum. Esas sıkıntı şu ki; kamyonet olunca içeriden geçiş yapabiliyor muyuz? Bana muayeneden geçmez sıkıntı olur dediler.

11. Volkan07

Hayati İdame Bi̇lgi̇leri̇

Y Yücel Bey, Selamlar.. Ben sadece burada verdiğim bilgilere ihtiyaçlarının olmayacağını düşündüğüm için yazdım. Yanlış anlaşılmasın. Bende zaman zaman deniz kenarında kamp yaparım bunda bir sakınca görmüyorum. Sadece ağırlıklı olarak zor şartlarda benim gibi kampçılarla bilgilerimi paylaşmak...
  12. Volkan07

Yanlış bir anlaşılmayı düzeltmek istiyorum. Benim bahsettiğim eczanelerde satılan kimyasallardır. Burada ismini veremeyeceğim ama toprağa değdiğinde en az 5 yıl oradaki hayatı öldüren bir maddedir. Bahsettiğiniz JEL ısıtıcılar benimde kulladığım pratik bir çözümdür. Saygılarımla..

13. Volkan07

ISINMA; Vücudumuz kendi kendini ısıtan bir mekanizmaya sahiptir. Arazi şartlarında ısınabilmek için önce üşümemeyi öğrenmeliyiz. Üşümemeyi de öğrenmek olur muymuş? Evet olur arkadaşlar. Neden üşüdüğümüzü bilir ve ona göre yaşarsak Isınma ihtiyacını minimuma indirebiliriz.Vücut ısımız...
  14. Volkan07

Merhaba Arkadaşlar, İnsanoğlu kamp yaparken doğada olmaktan büyük keyif alır. Keyif almadıklarını söyleyenlerin ezici bir çoğunluğu henüz doğal ortamda kalmamıştır. Zira kalmadıkları için bilgileri yoktur ve insan bilmediğinden her zaman uzak durmayı tercih eder. Bizim konumuz arazi şartlarında...
  15. Volkan07

Buna benzer birşey yapmak istiyorum

16. Volkan07

Arkadaşlar önerisi olan yokmu
  17. Volkan07

Sevgili Dostlar, Fotograflarını eklediğim aracı alıp Karavan olarak revizyon etmek istiyorum. Sanırım düz dizel olması lazım. Sizce bu araç karavan olur mu? Hem arazi hemde uzun yol kullanmak istiyorum. 2 Araç olarak düşünüyorum. Fakat Defender 110 ile ilgili hiç tecrüben yok. Motor , Şanzıman...
  18. Volkan07

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba Arkadaşlar Adım Volkan , Antalya'da yaşıyorum. 26 Yıl 8 Ay Jandarma Teşkilatında Astsubay olarak çalıştıktan sonra emekli olmuş, doğadan ve onun güzelliklerine doymamış bir ademim. Burada Land Rover hakkında araştırma yaparken forumun seviyesi ve sıcaklığını hissettim ve "bende üye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri