Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar birkaç sorum olacak bilen arkadaşlar varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim birincisi aracın modeli çok önemli midir bu durumda bir de motor ve şanzıman hangi modelleri önerirsiniz bu konuda çok fazla bir bilgim olmadığı için bilenler yardımcı olursa sevinirim
Yiğit Bey, Çok Teşekkür ederim. Sizin dediğiniz gibi ya 130 kasa ile yada Ambulans çıkma araştıracağım. Vakit ayırıp beni aydınlattığınız için çok teşekkür ederim.
Birde ambulanstan çıkma defender olur mu diye düşünüyorum ama onlar genelde Benzinli olduğu için pek sıcak değilim. Siz ne dersiniz? LPG çok sorun çıkarır mı acaba?
Hocam bende Antalya da yaşıyorum. Yapılmışı almak mantıklı ama ben özellikle sıfırdan toplamak istiyorum. Esas sıkıntı şu ki; kamyonet olunca içeriden geçiş yapabiliyor muyuz? Bana muayeneden geçmez sıkıntı olur dediler.
Y
Yücel Bey,
Selamlar.. Ben sadece burada verdiğim bilgilere ihtiyaçlarının olmayacağını düşündüğüm için yazdım. Yanlış anlaşılmasın. Bende zaman zaman deniz kenarında kamp yaparım bunda bir sakınca görmüyorum. Sadece ağırlıklı olarak zor şartlarda benim gibi kampçılarla bilgilerimi paylaşmak...
Yanlış bir anlaşılmayı düzeltmek istiyorum.
Benim bahsettiğim eczanelerde satılan kimyasallardır. Burada ismini veremeyeceğim ama toprağa değdiğinde en az 5 yıl oradaki hayatı öldüren bir maddedir. Bahsettiğiniz JEL ısıtıcılar benimde kulladığım pratik bir çözümdür.
Saygılarımla..
ISINMA;
Vücudumuz kendi kendini ısıtan bir mekanizmaya sahiptir. Arazi şartlarında ısınabilmek için önce üşümemeyi öğrenmeliyiz. Üşümemeyi de öğrenmek olur muymuş? Evet olur arkadaşlar.
Neden üşüdüğümüzü bilir ve ona göre yaşarsak Isınma ihtiyacını minimuma indirebiliriz.Vücut ısımız...
Merhaba Arkadaşlar,
İnsanoğlu kamp yaparken doğada olmaktan büyük keyif alır. Keyif almadıklarını söyleyenlerin ezici bir çoğunluğu henüz doğal ortamda kalmamıştır. Zira kalmadıkları için bilgileri yoktur ve insan bilmediğinden her zaman uzak durmayı tercih eder. Bizim konumuz arazi şartlarında...
Sevgili Dostlar,
Fotograflarını eklediğim aracı alıp Karavan olarak revizyon etmek istiyorum. Sanırım düz dizel olması lazım. Sizce bu araç karavan olur mu?
Hem arazi hemde uzun yol kullanmak istiyorum. 2 Araç olarak düşünüyorum. Fakat Defender 110 ile ilgili hiç tecrüben yok. Motor , Şanzıman...
Merhaba Arkadaşlar
Adım Volkan , Antalya'da yaşıyorum. 26 Yıl 8 Ay Jandarma Teşkilatında Astsubay olarak çalıştıktan sonra emekli olmuş, doğadan ve onun güzelliklerine doymamış bir ademim. Burada Land Rover hakkında araştırma yaparken forumun seviyesi ve sıcaklığını hissettim ve "bende üye...