Arama sonuçlarınız

1. umitcatar

Ankara Kamp Alanları Güncel

geçen kasım ayında şahinler tabiat parkına 5 kişi gittik. Ankara'ya göre sıcaklık 3-5 derece daha düşük oluyor. girişler ücretliydi, fiyatlar tam aklımda değil ancak 5 kişi 2 araç 2 gece 120 lira verdik diye hatırlıyorum. tuvaletler vardı ancak temizlik konusunda bizim insanımız ne kadar temizse...

2. umitcatar

Husky Bizon Vs. Baron 3 Kişilik Çadır

3 kişilik husky bizon aldım geçtiğimiz günlerden. N11'de kampanya ile meydan av mağazasından 731,55 TL'ye denk geldi. aradaki farka diğer kamp malzemelerini alabilirim, ki zaten uyku tulumu ve mat mevcut. yakında yeni bir konuda aldıklarım ve fiyatlarını yazmayı düşünüyorum, yeni girişecekler...
  3. umitcatar

Bıçak, Balta Vs Gibi Aletleri Kanunen Taşıma Durumu Nedir?

amaç doğrultusunda yanındaysa bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. tüm kamp malzemelerini aldıysan yanına balta aldın diye kimse birşey demez. ancak çevirmede görev yapan memura göre değişebilir, kimisi bahane arıyor ne yazık ki. kanun olarak aydınlatacak arkadaşlar varsa bizimde bilgimiz olur.

4. umitcatar

özellikleri arasındaki farkları biliyorum su direncidir polyester kaplaması falan, merak ettiğim konu aradaki farka değer mi? mesela kar kampında baron soğuğu daha çok keser mi ? ya ne kadar fark eder? mevcut indirim ile yarı yarıya fark olacak.
  5. umitcatar

n11'de şuan kampanya var 75 lira daha indirim uygulanıyor, bugüne özel. akşama alabilirim

6. umitcatar

Merhabalar, Genellikle bahar aylarında olmak üzere arada sırada karda ve yazın ortasında eşim ile birlikte kamp yapma düşüncem var. -thermarest z lite mat ve -husky army uyku tulumum var. Çadır olarakta husky bizon ve baron düşünüyorum ancak arada 500 lira civarında fark var. Sizlerinde...

7. umitcatar

Spordunyasi.com Güvenilir Mi ?

amacım reklam değil kesinlikle. bende şüphelendiğim için sizlere sormak istedim. teşekkür ederim ilginiz için
  8. umitcatar

güncel
  9. umitcatar

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar ben Ümit, Ankarada yaşıyorum, harita teknikeriyim. Uzun süredir kamp araç gereçleri araştırıyordum. Yeteri kadar uzaktan takip ettiğimi fark ettim ve artık aranızdayım.

10. umitcatar

Merhabalar, Uzun zamandır çadır arayışındayım ve gözüme husky bizon 3'ü kestirdim. spordunyasi.com isimli sitede diğer sitelere kıyasla çok daha uygun fiyatlı olduğunu gördüm. Acaba daha önce buradan alışveriş yapan var mı ? Güvenilir bir site midir ? Teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri