Arama sonuçlarınız

1. E

Cj 5 Almak Için Yardım

çok teşekkürler

2. E

Öğrenci̇ye Suv

merhaba bende SUV bi araç almayı düşünüyorum daha çok CJ5 ama ilk aşamada samurai da olabilir. Siz aracınızı aldıysanız düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz.
  3. E

Cj 5 Almak Için Yardım

merhabalar aracı aldınız mı ? Bende Cj5 almayı düşünüyorum ufaktan araştırmalara başladım. Yardımcı olursanız sevinirim

4. E

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

İncelemeye başladım, sorum olursa burdan ulaşırım abi, teşekkür ederim.
  5. E

Böyle bir araç düşünüyorum, düşüncelerinizi ve üzerindeki aksesuarların isim ve fiyatları hakkında bilgileri bekliyorum .. :)

6. E

CJ 5 1977-79 model araç olucak abi.

7. E

Merhaba Kuddusi abi, bende buralarda yeniyim ve CJ5 almayı düşünüyorum sendende arabanın donanımsal bilgileriyle alakalı bilgilerini aktarmanı rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim
  8. E

Jeep Cj-5 Almalı mıyım ?

Merhaba ben JEEP CJ5 1997 almayı düşünüyorum ve yavaş yavaş araştırmalara başladım, arabalar hakkında donanımsal anlamda pek bir bilgim yok, onun için bu foruma katılmam doğru olur diye düşündüm :smiley: Sizinde bilgi paylaşımınızla ben bu arabayı alıcam :smiley: :smiley: Şimdiden herkese...
  9. E

Merhalar, ben bu sene amatör olarak kampçılık olaylarına atıldım :) ve kesinlikle JEEP CJ5 1977 almak istiyorum. Şimdiden memnun oldum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri