Arama sonuçlarınız

1. C

Niewiadow Nt 126

Bir de dün aldığım şu bilgiyi iletmek isterim. Daha önce bu karavanın büyük versiyonundan Aydos 6-7 tane getirtmiş ve hepsine ruhsat almışlar. Yani O2 sınıfı olarak kullanılmış. Üretici ağırlık için bana 690kg, Aydos 720-730 bilgisini verdiler. Şahsi eşyalar ve ilaveler ile 750 riskli bir sınır...

2. C

Niewiadow Nt 126

Niewiadow karavan hakkında 2 haftadır araştırma yapıyorum. Araştırmam sonucu şu bilgilere vardım: 2 farklı kasa ile toplamda 6 model mevcut. -------- 126 D, E ve ET modelleri 388(boy) x 194(en) x 218(yükseklik) dış ölçülerine, 270(boy) x 184(en) x 175-185(yükseklik) iç ölçülere sahip ve tavanı...
  3. C

Niewiadow Nt 126

Genel olarak yanlış bir bilgi var gövde ile alakalı. Bu karavanların gövdesi monoblok değildir. Sağ, sol ve ön-arka-üst olmak üzere üç parçadan oluşuyor. Üreticiden gelen mail şöyle: Q: And last question; is there any big disadvantage N/NT/NTL vs D/E/ET? Someone told me the body of NTL is not...

4. C

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

2 2 bilgi buldum. Freedom Caravans'ın sitesi der ki; Galvanised 750kg Braked Chassis Aydos Karavan'ın sitesi der ki; Aks üreticileri AL-KO veya KNOT
  5. C

Listeye ben de bir ekleme yapmak ve aynı zamanda sizin de görüşlerinizi almak isterim. Niewiadow karavan hakkında 2 haftadır araştırma yapıyorum. Araştırmam sonucu şu bilgilere vardım: 2 farklı kasa ile toplamda 6 model mevcut. -------- 126 D, E ve ET modelleri 388(boy) x 194(en) x...

6. C

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Yazdıklarınızı inceledim ve katılıyorum. Çeşitli yerlerde azami ağırlık ve azami yüklü ağılık olarak 2 farklı tabir gördüğüm için tam anlayamamıştım ancak şimdi daha net oldu. Teşekkürler.

7. C

Merhaba, ağırlıkla ilgili yazılanları okumaya çalıştım ancak anlamadığım bir konu var. Kanun diyor ki azami yüklü ağırlığının %20 aşılması durumunda ... ceza vs vs. Sorum su; bu karavanlara üretici tarafından o1 belgesi alınmış ise ve ruhsata gerek yoksa bahsedilen azami yüklü ağırlık nedir...
  8. C

İstanbul Avrupa Yakası Kamp Ekibi

WhatsApp grubuna eklerseniz sevinirim 05363552712 MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri