Arama sonuçlarınız

1. A

Sahibinden Satılık Motokaravan

Herkese Merhaba, Citroen jumper 2.8 hdi, 2005 model , 13 m3 ekonomik sınıf camper motokaravanımız acil olarak satılıktır. Araç orijinal 276.000 km'de olup hasar kayıtsız ve değişensizdir. Karavanımız 9 ay önce yapılmıştır. Ruhsatta motokaravan olarak işlidir. Araç ve karavan içi tüm detayları...

2. A

İnverter Hk.

Herkese merhaba, 2 gün önce yollara çıktık ve buradaki değerli üyelerden aldığım bilgilerle 220V buzdolabımı ve dolayısıyla inverter'ı hiç kapatmadan yolculuk ediyorum. Ancak bugün özellikle dikkat ettim inverter fanı sürekli çalışıyor, aralıksız çalıştığı için ısınıyor ve fan devreye giriyor...
  3. A

Yolculuk Esnasında Enerji Kullanımı

Teşekkür ederim :)

4. A

Teşekkür ederim :)
  5. A

Herkese merhaba, 3 aylık camper karavanım var ve kısa süreli konaklamaların dışında uzun bir tatilim olmadı ancak artık yola çıkma zamanı geldi ve malûm sıcaklar da başladığı için buzdolabı gerekliliği doğdu. 220V A+ mini buzdolabı kullanıyorum. Normal şartlarda yola çıkacağım esnada enerjiyi...

6. A

Webasto- Jel Akü Sorunu

@EvliyaCelebi2 Üşenmeden uzun uzun bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim :) @makara60 Tecrübeniz ile bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim :)

7. A

Webasto- Jel Akü Sorunu

Herkese merhaba, Öncelikle böyle bir sitenin oluşumunda katkı sağlayan ve yardımlarını esirgemeyen tüm üyelere teşekkürler. Yaklaşık 1 ay önce camper karavan satın aldım ve yavaş yavaş eksiklerini kapatmaya çalışıyorum.Aracımda 2x100 ah jel akü ve 2x165 W güneş paneli mevcut.Elektrik sarfiyatı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri