Arama sonuçlarınız

1. Y

Uzun Soluklu Kamp Planlayan Arkadaş Ariyorum

Teşekkür ederim, Yayadan caydım araba ile 15 gün gidip gelcem zaten, bilmeden zor olacak gibi bende 15 gün gezim ögrenim bi dahaki sefere birileri ile giderim die planı degiştirdim gibi.

2. Y

Türkiye Turu Yapmak Isteyen Yol Arkadaşı :)

nasıl yeni yerlerin görmenin amaçlarından biride o anı hissetmek birileri ile de bunu yapmanın bir amacı o şekliyle de tatmak. bana en aızndan yanımda bir kişi varken daha makbul görünüyor , yalnızı denemek kolay çantanı alıp çıkcak ama biri ile yapma ayrı bir deneyim.
  3. Y

Her cevabınıza aynı melodiyi çalmak istemiyorum ama sürekli buna meyil veriyorsunuz. Başım ağrıma riski var diye beni mutlu edicek herşey den vaz geçim o zaman? İlginiz için teşekkürler ama sizinle benim düşünce tarzım birbirinden çok uzak , hatta şuan bulundugum platformda, sizdeki düşünce...

4. Y

peki bu ihtimallerin yanında hiç güzel ihtimal yokmu? Gezmek görmek umut ve cesaret işidir ufak tefek riskleri göze almıycak birinin zaten ne işi var turla felan?
  5. Y

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar bende günler dir dünyayı ve Türkiyeyi otostopla gezenlerin videolarını izliyorum , şu an kelimenin tam anlamıyla kudurmuş durumdayım işi gücü bıraktım kamp malzemelerini alıp önce Türkiye den başlayarak gezmek istiyorum 15 gün ve üzeri uzun soluklu ve düşük bütçeli ( otelde kalma ...

6. Y

Uzun Soluklu Kamp Planlayan Arkadaş Ariyorum

Merhabalar bende günler dir dünyayı ve Türkiyeyi otostopla gezenlerin videolarını izliyorum , şu an kelimenin tam anlamıyla kudurmuş durumdayım işi gücü bıraktım kamp malzemelerini alıp önce Türkiye den başlayarak gezmek istiyorum 15 gün ve üzeri uzun soluklu ve düşük bütçeli ( otelde kalma ...

7. Y

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri