Arama sonuçlarınız

1. Y

Sıfır Marmot Wave IV

Hala satılıkmı

2. Y

1996 Ford Explorer 5.0 Eddie Bauer Edition

Merhaba Bülent bey arabayı hala kullanıyormusunuz bendenizde bu arabadan almak istiyorum ama 4.011/205 lik yada 5.00 arasında muhayyer kaldım yakıtı ekomomik demişsniz ne yakıyordu acaba teşekkürler
  3. Y

Ford Explorer Hakkında

Merhabalar değerli Explorer tutkunları bendenizde Explorer almak istiyorum ancak nadir bulunduğundan alması müşkül biraz birkaç araştırma yaptım kronik şanzuman sorunu var ama yeni nesil şanzuman taktıtırınca sorun kalmıyormuş birde 4011 motor 205 HP olanı tavsiye ediyorlar 5000 motor olanı...

4. Y

lc prado düşünüyorum (+) ve(-) düşünceleriniz???

1997-2000 model toyota prado 3,5 sahibnden ilanda var benimde dikkatimi çekdi sınıfının en az yakanı demiş ama ne yakdığını yazmamış soracaktı galerici olunca vazgeçtim
  5. Y

Explorer Almak İsteyenlere Veya Araç Sahiplerine Yönelik Tecrübe Paylaşımı

Allah razı olsun üşenmeden yazmışsınız harika olmuş hemde teferruatlı Ben de bir zamanlar almayı düşünmüştüm ama yeterli bilgi elde edemediğim için vazgeçmiştim

6. Y

Merhaba değerli gezenbilir müdavimleri 1997-2000 model toyota prado 3,5 benzinli kullanan varmı yada bilgisi olan kronik sorunları ve yakıtı artısı eksisi hakkınada bilgisi olan varsa lütfen sahibinden com da satlık 99 model var ilgimi çekdi baki selam

7. Y

Merhaba değerli gezenbilir müdavimleri 1997-2000 model toyota prado 3,5 benzinli kullanan varmı yada bilgisi olan kronik sorunları ve yakıtı artısı eksisi hakkınada bilgisi olan varsa lütfen bilgi verebilirmi. sahibinden com da satlık 99 model var ilgimi çekdi baki selam
  8. Y

Lc Prado Whatsapp Grubu Hk.

Tekrar merhaba değerli gezenbilir müdavimleri 1997-2000 model toyota prado 3,5 benzinli kullanan varmı yada bilgisi olan kronik sorunları ve yakıtı artısı eksisi hakkınada bilgisi olan varsa lütfen sahibinden com da satlık 99 model var ilgimi çekdi baki selam
  9. Y

Prado Almaya Adım Adım

Sahibinden ilanda 97 model manuel prado 3.0 dizele 8 lt yakıyor yazmış pek inandırıcı gelmedi benim baktığım 99 otomatik idi. ona (galerici) sordum bilmiyor. Sizin buyurduğunuz gibi pek kullanan yok net cevap alamadım

10. Y

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba Gezenbilir camiası vasatında; Av, gezi, araba, ateşli silahlar hususlarında ilgi ve alakam var, tavsiye ve bilgi alışverişinde bulunmayı ümit ediyoruz Bir Kamu kurumunda yöneticiyim baki selam

11. Y

Prado Almaya Adım Adım

tşkrler
  12. Y

Prado Almaya Adım Adım

1999 Toyota Land Cruiser 3.0 D-4D Prado 86.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 711043287

13. Y

Prado Almaya Adım Adım

Merhaba 1999 model 3.0 D-4D Prado kullanan varmı yakıt tüketimi kaç litre bilgisi olana varmı paylaşırmısınız lütfen

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri