Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sizede araba begendiremiyoruz yaw
zj güzel ailecek (gerci babama göstermedim hala ama ) beğendik videolarda falanda hoştu . teknoloji zaten günümüzdeki yeni arabalarda yarisi yok yani kafamdaki araba şimdilik bu ama 4 sene içinde bakalim ne kadar yeni model çıkar düşer fiyatları iste sabredicez
zaten bütçe su su anda böyle ama dediğim gibi 3 4 yil daha araba almayacağız. iste o zamana kadar bakımlı güzel sıkıntısız arablar cikar illaki ama bu araba konforu özellikleri bakimindan hoşuma gitti.
rover lar olurmu
hocam birde eger kullanıyorsanız alırken neye dikkat etmeliyim , bi yerde okumuştum elektronik anahtar uzakta kumandali olsun demiş bu forumda birisi böyle dikkat edilmesi gereken neler var yazarsanız sevinirim.
birde bu sunroof modellere goremi yoksa pakete goremi
Bir tane buldum jeepgarahe Ataşehir'de agir bakıma sokmuş 20k ödemiş 1 yıl once. gayet temiz duruyor du araba ama iste teknoloji işi gibi dediğiniz gibi