Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
açıkcası ben o bizofolu gereksiz buluyorum ve bir faydasının olacağına da nedense hiç inanmıyorum. eğer bir daha yaparsam komple taş yünü ile yapacağım :)
montaj kitini ilk tavana temas eden yerlerden yapıştırdım. kanal bölgelerinde kalan boşlukları da sonradan silikonu bastım. o kanal dolana kadar silikonladım orayı. hiç birşey olmuyor. o boşlukları doldurmasanız bile kullandığım silikon o kadar kuvvetli ki ilk başta sürdüğüm bile yetiyor. ama...
Sırada güneş panelleri vardı ve panelleri de yerlerine oturttuk. Panel olarak 2 tane 190 watt mono kristal panelleri tercih ettik. Panelleri tavana yapıştırmak için herkesin almaktan çekindiği montaj kitini de aldık. Normalde farklı şekillerde de paneller montajlanıyor ama mono kristal...
Yalıtımı bitirdim! Taban çıtaların arasını 19mm folyolu kauçuk ile doldurdum. Akabinde geri kalan her yere ilk kat olarak bizofol aba, ikinci kat olarak 19mm folyolu kauçuk uyguladım. Toplamda 6 kilo bally yapıştırıcı harcadım.
24 m2 19 mm folyolu kauçuk - Armacell Oneflex - Ürünü İzmir'de...
Selamlar, tüm karavan malzemelerimi Bursa'dan Vasfi beyden aldım. Eğer Aksaray'dan Ferdi verdi numaranızı derseniz her konuda yardım edecektir. Numarası: +90 505 210 79 99
Şu virüs olayı girince bayağı ara vermek zorunda kaldık. En son kaporta, boya, eksik parçalar ve düzeltmeler yaptırmıştım.
Şimdi ise heki ve yan camların montajı yapıldı. İnternette herkes kendisi yapıyor bu işleri. Ben de bir deneyim dedim ama o kadar basit değilmiş. Dekupaj testere aldım ve...
Aracımız bugün boyandı. Güzel de oldu... Yarın yedek parçalar takılacak, kasa içindeki birkaç pürüz düzeltilecek. Bagaj kapısı yerine oturtulacak...
Bu arada sürgülü kapıya, otomatik kapı sistemi taktırmayı düşünüyorum. Otomatik kapıyı karavanda kullanan varmı? Taktırmamda bir sakınca var mıdır?
Sanayiye devam... Tabana kaynak atıldı, delikler kapatıldı ve iyice sağlamlaştırıldı. Tabana pütür atıldı. Kayar kapı ve arka kapılar düzeltildi. Kozmetik amaçlı boyanacak yerlere macun çekildi boyaya hazırlandı. Yedek patçalar alındı ve takılması bekleniyor. Yarın boyalar yapılacak ve yedek...