Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın Erdeman,
Umarım karavanınızı hep böyle güzel anılarla kullanırsınız. Ben de karavan yapmak adına Boxer satın aldım 15 m3.
Tecrübelerinizden faydalanmak isterim.Size bir kaç sorum olacaktı.
1- Sürgülü kapıyı iptal edip karavan kapısı yaptırmanızın ruhsat aşamasında bir sıkıntısı oldu mu ...
Tüm Karavancılara selamlar,
Ellerinize sağlık çok güzel bir liste olmuş. Ben de yapım aşamasının en başındayım. Bu listeniz benim çok işime yarayacak. Her şey dilediğiniz gibi olsun...
@SNN76, sizin bu öneriniz aslında benim de kafamı kurcalamakta. Dediğiniz gibi küçük başlayıp yol aldıkça...
Şimdiden hayırlı olsun Erol Bey,
Yine Vahit usta ile mi çalışacaksınız?
Ayrıca ufak bir sorum olacak. önceki aracınızın ruhsat işlemlerini hangi firma ile hallettiniz. Ruhsatta kaç yolcu işli. Ankara da bu işi halleden firma varsa benim de çok işime yarar.
Bildiğim kadarı ile araçta koltuk...
Erol Bey,
Süper bir konu başlığı olmuş. Karavanını kendi yapmak isteyenler için özendirici nitelikte. Şu an ben acaba kendim mi yapsam yoksa araç hariç yapıp teslim eden firmalara mı başvursam ikileminde kaldım. Bu bağlamda kalem kalem maliyetinizi yazmanız bizler için önemli. Umarım fırsat...
Herkese Selamlar,
Öncelikle aracınızı güven ve mutluluk içinde kullanmanızı dilerim. gerçekten güzel bir iş olmuş. Bu aralar ben de karavan sevdasına kapıldım. Şu an için motokaravan yapımı konusunda kafam oldukça karışık. Bu işi yapan ve size anahtar teslim aracı teslim eden firmalarla mı...
Selamlar,
Öncelikle böyle faydalı bir başlık için emek veren herkese teşekkürler. Gerçekten baştan sona kadar okudum ve yorum yazmak adına yeni üye oldum.
Listeye yeni eklemiş olduğunuz sterckeman starlett için internette pek kaynak bulamadım. Özellikle fiyat bilgisi. Bu konuda bilgisi olan...