Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Folyo kaplamayı düşünmedim ama dekopan ile kaplamayı düşündüm nasıl olur bilemedim, aslında suni deri aklıma yattı ancak onuda eşim istemiyor. Mobilyacıya bugun bir parça kontrplak bıraktım 3 e bölüp farklı türlerde boya yapacağız. yarında evdeki boyalardan götüreceğim eşimin daha önceden aldığı...
Macunu ileride çatlama riskinden dolayı istemiyordum. O zaman dolgu verniği üzerine zımpara üzerine boya şekilde olacak doğrumu ? Birde cadence'nin boyaları var onlarla direk verniksiz bir şeyler yapilabilir mi bilginiz var mı ?
Merhabalar herkese karavan için iç kaplamalarda ve dolaplarda kontraplak kullanmayı düşünüyorum, ancak kontraplak üzerine ne yapacağıma karar veremedim. Lake boya kullanayım dedim ancak mobilyacı bir arkadaşıma sordum genelde ham mdf kulanıyorum dedi, bende bir yede kontraplak üzerine komple...
Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. Sececegim hangi arac olursa olsun kendi belirledigim bir ekspertize mutlaka goturecdgim. İcime sinen bir master buldum ancak ondada hem arkadan itişli, hemde sogutuculu. Simdi sizlerden okudugum kadari ile arkadas itisli oldumu arac altina tank koyma imkani...
Şuan için b den c ye çevirmek nerden baksan 3000 tl ve 3 4 ay için gerçekten ehliyete ekstra para vermek boşa para ona vereceğime webasto alırım 15 m3 olarak bakayım ben araçlara en iyisi. peki bakarken nelere dikkat etmeliyim özellikle ?
Merhaba arkadaşlar. Bizde panelvandan karavana dönüşüm için araç arayisindayiz. Ancak karar veremedik bir türlü. Bugun 17 m3 master gorduk gayet iyidi bir kac kisi ile gorustuk yatak boyu sıkıntısı olabilir diyorlar masterlar icin. Ducatoda butcemize uygun 17 m3 bulamadik. 15 m3 bulduk ama...