Arama sonuçlarınız

1. Ç

Karavan Kaplama

Yada satılan biryer veya bir ismi varmıdır

2. Ç

Karavan Kaplama

Yücel abicim iyi günler bitir konusa fikrinize ihtiyacım var bu karavanın şasesimi kapladığımda köşe birleşim fitillerini nerden bulabilirim şimdiden çok teşekkür eserim
  3. Ç

Karavan Camı İmalatı

İyi günler bana bi iletişim numarası verebilirnisiniz

4. Ç

750 Kg Dingil

O iş benim işim abicim allahın izni ile çok teşekkür ederim vakit ayırıp ilgilendiğin için
  5. Ç

750 Kg Dingil

Kibar çerçeveli ve dışa pistonlu açılır olacak

6. Ç

750 Kg Dingil

Eywallah abim bi sorum daha olacak pencere ile ilgili ben mobilyacıyım teak ağacı dediğimiz bi ağaçtan contalı yüzde yüz du geçirmez garantisini kendi kendime veriyorum böle bişey yapsam olabilirmi acaba düşüncen nedir abim

7. Ç

750 Kg Dingil

Olaki hesaplamada olaki heaplamada ufak tefek hatalar olduğunda kapline 60 kg gelecek şekilde yükşemeyi dengeli bi şekilde yapsak sprum çözülürmü
  8. Ç

750 Kg Dingil

Abim çok teşekkür ederim ben bununbi hesaplattırmam gerekecek çok teşwkkür ederim
  9. Ç

750 Kg Dingil

Hemen araştırıyotum abi formülü biraz açarçbilirmisin çok bi bilgim yok bu konularda teşekkür ederim

10. Ç

750 Kg Dingil

Yücel abicim hayırlı akşamlar bi sorum olacak 4 mt bi karavanda dingil mesafesi ne olmalı aşağı yukrı yada nasıl hesaplayabilirim

11. Ç

Karavan Kaplama

Dış kaplamayı alüminyum kompozit yapacağım fakat arka tarafta ve öndeki gerek tampon ve diğer kabartöa görünümleri yaptırabileceğim yada alacağım biyer varmıdır yoksa kalıp çıkartıp polyesterdenmi yapmalıyım bilgileriniz çol önemli benim için herkeze şimdiden teşekkür ederim
  12. Ç

750 Kg Dingil

Şimdi anladım abim çok teşekkür ederim riskler kadar mevzuatta önemli çok saolun

13. Ç

750 Kg Dingil

çok değerli yücel abim peki frensiz konusunda netiz belliki elimde 750 kg frensiz dingil var bunu kullanmayacağım ozaman
  14. Ç

750 Kg Dingil

Teşekkür ederim bebim için çok önemli bilgiler bunlarelşmde olan bazı malzemeler var onları değerlendirip bir karavan üretmek istiyorum daha öncebir müşterime 17m3 ducato yaptım ordan banada bulaştı bı hastalık ve gayet memnunum ve en yakın zamanda başlayacağım
  15. Ç

750 Kg Dingil

Yücel abim saygılar teşekkür ederim 750 kiloyu geçmemyi umut ediyorum yinede kullanmam gereken dingil 1000 ton frenli mi olmasıngerekir yoksa 750 frenli işimi görürmü

16. Ç

750 Kg Dingil

750kg frensiz dingil 1000 kg taşırmı artı eksileri neolur aranızda yeniyim herkeze merhabalar buarad
  17. Ç

Karavan Şasi̇ Hakkinda

Aranıza yeni katıldım ve çok basit bi sorum var çekme karavanlarda ölçülar kaplşndenmi başlıyor mesela 3.90 bi karavan denildiğinde ölçü kaplşne kadarmıdır

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR