Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar tekrar merhaba ATP Uyarısı benim araştırmama göre araç park halinde olmadığı anlamına geliyormuş normal bir olay değilmiş araç kendini park
Halinde algılamıyormuş sorunu da tesadüfi şekilde bu gün çözdük bu olayı sizinle paylaşmak istiyorum.Aracımda arazi vitesini 4x4 moduna...
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.Bir hafta önce Terrano 2 2,7 dizel otomatik aldım ve sormak istediğim bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim.Gösterge panelinde Vites park a geldiğinde ATP yazısı çıkıyor.Diğer alanlarda ileri boş ve geride bu uyarı kayboluyor nedenini bilen var mı acaba.
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ismim Mihri Adanada yaşıyorum tıp doktoruyum Balık turmayı ve doğa gezilerini severim.Bu aktiviteleri daha iyi yapabilmek adına bir hafta önce Terrano aldım.Hayırlısı olur ümidindeyim
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.terrano 2 2.7 otomatik bir hafta önce aldım araca alışmaya çalışıyorum. Göstergw panelinde vites Park dayken ATP uyarısı çıkıyor diğer alanlarda bu görüntü çıkmıyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba