Arama sonuçlarınız

1. C

Yükseltilmiş Wj Kasa Araçlarda Ön Şaft Çözümü..

Takozla yukselttik sadece ,jeep ustasi degil chevrolet ustasi agirlikli olarak...

2. C

Usta ismi vermiyim simdi zaten tabimazsiniz.. kirklarelide yasiyorum.. Aci olayini yaptik birebir aciolcerle olculdu tam olarak tutuyor hersey ama yine kamyon sesi devam ediyor ustada dedi mafsalli safta donucez baska secenek kalmadi filan dedi ama dunya param gitti.. cift mafsalli safti nerden...
  3. C

VALLA oncedende cok az ses gelıyordu acıkcası..Ustam uzun suredır yoktu buralarda onunla gorustuk kednısı yukseltme kıtlerının ıcınden cıkan dıferansıyel ayarlama parcalarını yapıcak onları takıp dıferansıyelı oynatıcaz safta dokunmıcaz umarım olur :(

4. C

Hocam eline saglik bende 5cm yukselttim ve ayni ses gelmeye basladi gazdan cekince aglama yapiyor defransiyel.Bugun saftciya gittim balans filan yapti bozuk yerleri degistirdi gene duzelmedi senin yontwmi soylicem zaten herkes bunu yazmis ama nasil yapildigini yazmamisti bizim saftciya okuyucam...
  5. C

Grand Cherokee Wj 2004 Dalma Ve Bozuk Yollarda Kötü Sürüş

Ayrica bilenlere bir sorum olucak bu tabloda gozuktugu gibi ,arabayi 5cm yukseltince 80-90 arasi ucakta gdiiyormus gibi bir ses oldu Buda safttan kaynakliymis ve mafsalliya gecmem gerekiyormua bu tam olarak ne demektir mafsalliya nasil gecilir bilgi alabilirmiyim

6. C

Evet bu tabloyu gormustum ama tyrkce olmasi daha iyi oldu saol..

7. C

Lastik havalari ayni 30-31 civarlariydi. Yukseltmeyi yaptim gecen hafta ancak zatne oncedende daliyordu ama suan tabiki yuzde 20-30 artti rot amortisoru degistirmeme ragmen boyle oldu. bana gorede amortisorlerin omru doldu muhtemeln hic degismemistir ancak size bir sorum daha var 5 cm get...
  8. C

2004 WJ Grand Cherokee sahibiyim Direksiyon daki dalmanın çözümü çok zor biliyorum ama rot amoltisorü değiştirmek hariç neler yapılabilir onu merak ediyorum.. Ayrıca araç bozuk yollarda çok fazla hissettiriyor oysakı arazı arabasında hıssetmemek gerekır hıcbıseyı.. bu konunun çözümüde...
  9. C

Offroad Garajı Orçun Usta Sakin Bulaşmayin !

Orçun Ustaya ben motor yaptırdım 1 sene önce ve daha birsuru şeyiyle ilgilendi arabamın hepsindende memnun kaldım kendisi işinin ehli bir ustadır burda yazılanları anlayamadım gerçekten.

10. C

Amerikan Arabaları Amortisör Seçimi

türkiyede bulunmuyor hocam bana buraada lazım çünkü ölçüleri orjınalıyle tutmaz benımkının gidip denemek yada ozel yaptırmak ıcın soruyorum ben teşekku ederım yinede

11. C

eyw tesekkur ederım ama ben ıstanbulda olculere uygun amortısor yapabılecek saglam bı yer arıyorum yardımcı olabılcek olanları beklıyorum...
  12. C

yaylar orjınal makaslarda ıstanbulda ıyı bı yere yaptırıldı... engebelı yolda test ettım bu sabah bıde lok lok dıye ses gelıyor buda sanırım amortısoru ısaret edıyor...

13. C

Aracin yay rotil alt rotil makas ayarlari vs vs hepsi 4-5 aylik surecte yapildi hersey yeni ama butun cukurlari hissediyorum ve araba surekli zipliyor .. lastik basinci 28. Amortisorleri ilk degsitigim 2-3 ay cok iyiydi araba sonra amortisor gidince gene rezil olduk
  14. C

ayrıca aldıgım amortısorler normal sartlarda bu araca uygun tanesı 500-600 tl olan amortısorlerdı ..
  15. C

Arkadaşlar merhaba Chevrolet silverado 1980 model aracımın amortisorlerı 6 aydan fazla dayanmıyor (off road vs yapmıyorum duz yolda kullanıyorum). sorum şu 2.5 tonluk bu araca amortısor nereden bulurum nasıl bısey kullanmam gerekır patlamaması ıcın tavsıyelerınızı beklıyorum..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri