Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu arada istanbuldan iyi bir dost edindim bilgi paylaşımını paylaşmak istiyorum...
Aracın lpg beyni kaç yıllık soruna cevap veremedim tabi..
Söyle bir basına gelen olay var, lpg yi devre dısı bıraktır diyor hic bir sekılde elektrık gelmemesi gerekiyor beyini araç ookumamalı şeklinde..
kj de...
Çok fazla bilgi sahibi değilim o sebepten soruyorum bu parça nerede tam olarak.
Aracı youtube ile ögreniyorum açıkkçası
Teyp bölgesini vites tertibatını söküp temizledim mesela
yanı sıra ampüllerini tamamladım :)
araçta bluetoot kit takmışlar motor sesini alıyor diye uğrasıyorum şu sıralarda :)
Artık bitsin istiyorum yoruldum bütçem sıkıntıya girdi artık
başına gelen varmı acaba?
sanzuman yaqını fılıtrelerını degıstırdım
yaq mopar at4 kullandım 7 lt
sorunum su
mesela ısıklara yaklasıyorsun durmaya yakın bır ses cıkartıyor tıtrıyor ve stop edıyor
yanısıra son viteste giderken...
Aracınızı almanız ile başlayan talihsizliklerin bir benzerinide ben yaşadım, hatta aynı yerde aracımı yaptırdım, şimdi başka sorun yaşamaktayım.
Sizin son durum nedir çözüldümi, beyin denenicekti sanırım.
Sizinle müsait zamanda görüşmek isterim ortak noktamız var birbirimize belki faydamız olur...
Eski sahibini bana bu yaptığından dolayı aractan ciddi soğudum
Zararı sineye çekiceğim ve aldığım kişiyi yukarıya havale ettim.
Yalan dolan ile araç satmasından dolayı hayattan soğudum o derece.
İçinin ne olduğu belli değil açıldığında masraf başlıyor demek, sonrasında masrafı diftansiyelciydi çıkma paralarına gelicek gibi söylem var o sebepten ne yapıcağımı bilemiyorum.
Desteğe ihtiyacım var bilgi abilerim ve kardeşlerim
Geçen hafta manavgattan insan görünümlü birinden aldığım jeep 4 saat sonra yolda kalmam ile başladı
aracın kontak dağıldı bir şekilde düz kontak ile aracı 2 kablo ile çalıştırıp izmire geldim.
Sabah kalktım araçta marş yok elektrik yok akü bitti akü aldım.
Sonraki günde yolda kaldım ön...
Merhaba, Ben ilker izmirden.
2003 cherokee alıp sıkıntılı günler ile merhaba dediğim sisteme isyanım var :)
Antalya manavgatta aracı aldığım insan ile yaşadıklarımı anlatıp yaramı daha fazla kanatmak istemiyorum
merhaba deyip konuyu kapatıyorum :)