Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Davut Bey merhabalar. Şimdi dediğiniz yolu denedim ama Forum bana özel mesaj atma gibi bir yol ve seçenek vermiyor. Bu nedenle sizden ricam beni Janberk bey ile iletişime geçirme konusunda yardımcı olmanızdır. Saygılarımla...
Davut Bey, size tekrar çok teşekkür ediyorum. Belirtmiş olduğunuz yolu deneyerek öncelikle size özel mesaj yazmaya çalışacağım. Forum bana mesaj yazma hakkı verip vermediğini bilmiyorum. Mümkünse yazdığım mesajı ve bilgileri Janberk beye ulaştırınız. Saygılarımla..
Davut Bey, uyarınız ve duyarlılığınız için teşekkür ederim. Çok uğraştım özel mesajla ulaşmak için ama bir türlü özel mesaj atamadım. Kişiye özel mesaj atmanın yolunu çözmediğim içindir. Eğer biliyorsanız yardımcı olmanızı rica ederim.
Janberk Bey Merhabalar,
Gezenbilir üyesi olarak bu siteyi takip etmeye çalışıyorum. Ben de uzun zamandır planladığım KARAVAN HAYATINA başlamak üzereyim ve karar verme aşamasındayım. Karavan konularında sizin önerilerinizi ve yazdıklarınızı mutlaka okuyor ve çok beğeniyorum. Çok tecrübeli ve...
Belkide ücretsiz olmasından kaynaklı olmalıkı bir türlü bilet alamıyoruz. Muhtemelen yoğun bir ilgi vardır yada ücretsiz tahsis edilen kota tamamlandığı için bizler ala
Herkese sevgi ve saygılarımla. Ben de Adana'dan gelip bu fuarı gezmek ve insanlarla tanışmak istiyorum ama ne yazıkkı 3 saat oldu uğraşıyorum fakat bir türlü bilet alamıyorum. Ciddi bir sorun var