Arama sonuçlarınız

1. T

Ağaç Dikmek Için Karavan Yapıyoruz

Herkese merhaba yeniden. Bu mesajı yazarken gerçekten çok üzgün, umutsuz idim. Fakat bulunduğum bölgede yoğun çalışmalarımız sayesinde sayılar oldukça düştü ve karavan hayalimi tamamlamaya yeniden kendimi motive hissediyorum. En kısa zamanda yatak ve mutfağını da yaptırıp sizlerle paylaşacağım...
  2. T

Merhabalar. Uzun zamandır başlığı boş bıraktım. Ne yazık ki devamı da gelecek mi bilemiyorum. Bir hastanede hekimim. Mikrobiyoloji uzmanıyım. Can'ı anneannesine dedesine emanet ettik. Biz de çok yoğun bir sürece girmek üzereyiz. Eğer inş sağsalim dönersek, bitirip karavanla dünyayı gezmek...

3. T

Tekrar merhabalar. Araç içinde yatak ve mutfak sistemi için projemizi hazıladık. Aslında kendim yapmak istiyordum ancak alet olarak çok fazla eksiğim vardı. Marangoz ile görüştüm. 1200 tl ye hem yatak olabilen, hem de içinden teleskopik ray sistemi ile dışarı mutfak sistemi çıkan bir sistem için...
  4. T

Video: https://www.youtube.com/watch?v=uZKKMhJpcMo

5. T

İzolasyon bitti. pa-flexden 13 mm bir tarafı folyolu poietilen kauçuğu 2 kat şeklinde kullandım. Ne yazık ki yetmedi. Bir top 9 mm aldım o da çok arttı. Metrekaresini 25 tl gibi bir rakama almıştım. Çok iyi ısı izolasyonu ve ses izolasyonu sağladı. Yaşadığım zorluklar şunlardı. Tabana yalıtım...

6. T

Amaca göre karavan seçim sürecimiz: Öncelikle buna karar vermek durumundaydık. Çok güzel 13 m3 15 m3 ve daha büyük araçlar vardı. Fakat full-time vanlife yaşamayacağımız için daha küçük bir araç seçme kararı aldık. Tatillerde bile 3-4 günde bir otelde kalmayı düşünüyoruz. Asıl amacımız karavan...
  7. T

Merhabalar. 3 yaşında can isimli bir oğlumuz var ve eşimle şöyle bir hayat boyu sürdürülebilir projemiz var. Gezdiğimiz yerlere can oğlumuza bir ağaç diktiriyoruz. Çok sayıda değil ama hem farkındalık oluşturmak hem de doğa sevgisini şimdiden kazandırmak için yapıyoruz. Fakat bu projemizi bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri