Arama sonuçlarınız

1. E

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

Trafikte tolerans %3.8 +500 kg başka tolerans maddesi yok trafik cezalarında hatalı olarak km gibi %10 algılanıyor trafik kanununda toleransla ilgili tek madde var ve o da “trafikte seyreden tüm araçlar” diyerek başlıyor ( b maddesi) Not: Düzenleme gerekiyor bu yazdığım spesifik madde...

2. E

Erba 3.75 Karavan

Ebersphaer de bu sorun var webasto da sanırım tolerans yüksek yoksa yüksek rakım kiti satılmazdı webastoda da 2500 e kadar çalışıyorsa yeter artar bana abant bile 1300 metre uludağı da kurtarıyor daha ne olsun :smiley: Bu kesinse webastoya dönerim ayar kısmı mesela manuel bu bile sorunsuzluğun...
  3. E

Erba 3.75 Karavan

Rakım önemli ama 1500 metre ve sonrası içinde mi sorun olmamış ? Takan bayi yerli marka önermemiş ancak webasto ile ebershaer de de yüksek rakım sorunu olabildiğini iletmişti bana.

4. E

Erba 3.75 Karavan

Siyah ışığı soğurur ama arkasına asla geçirmez bu sebeple yalıtıma katkısı olacaktır bir ufak bilgi vereyim aşırı sıcak çöl halkları özellikle dışarıda kalan bireyleri siyah giyerler içleri güneşin nüfuz edememesi için. Webasto bence de doğru seçim dayanıklılık verim açısından kendini...
  5. E

Erba 3.75 Karavan

En kolayı rahatı otel ancak salgın için geçerli her durum kamplar içinde geçerli ben otelcide değildim asla ama aile istemeden karavan alınmıyor kovid çıkınca fırsat oldu ve bir göl nehir ya da ormanda uyanma opsiyonu sunan yegane seçenek karavan olmadaydı girmezdim o işe yani ben de kampın...

6. E

Erba 3.75 Karavan

Karavanla kampinglere hala girecek var mı acaba?..

7. E

Erba 3.75 Karavan

Ne kadar saygılı olduğunuzu özel mesajlarınızda gördük. Anlaşılıyor ki aynı hareketlerinize devam edeceksiniz.
  8. E

Erba 3.75 Karavan

Hali hazırda standart donanımda sunulmuş bir solar kaynağı gölgedeki yeter mi acaba diyip ortaya tek bir veri koymadan yorum paylaşmak kesinlikle katkı değil bulandırmadır bana göre çok anlamsız, hiç bir saygısızlık yokken sırf açıklama istedinip bazı argümanlara karşı açıklama yaptım diye...
  9. E

Erba 3.75 Karavan

Karavan üreticileri ile yaptığım görüşme ve sonrasın da ise kocaeli webasto ebersphaer bayisi ile yaptığım görüşmeyi, dai shawa ile ilgili olumsuz düşüncelerini yazdım bunu da paylaşmaya değer buldum diğer sözleriniz için seviyenize inmeyeceğim iyi forumlar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri