Arama sonuçlarınız

1. R

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Firmayla az önce görüştüm. İlave 70 litrelik depo takılabiliyormuş. Toplam 110 litre yeterli olur 2 gün için.

2. R

Yücel bey teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. @pasolvon ; karavanı kampingler dışında kısa süreli gezilerim için kullanmayı düşünüyorum. Cuma akşamı yola çık pazar akşam dön şeklinde. Yanıma 19 litrelik 2 adet damacana alsam, suyu da biraz idareli kullanmaya çalışsam 2 gün için 80 litre...
  3. R

Son durumda Brüstner Premio Life 490 Tk almaya karar verdim. Karavanın boş ağırlığı 930 Kg. Yüklü ağırlığı sanırım 1100 Kilogramı bulur. Towcar verilerine göre Golf 4 1.9 TDI aracımla bu karavan çekebilirim görünüyor. Aracın etiketine göre de 1400 kilograma kadar çekebilir görünüyor. Sizlerin...

4. R

Yardımcı olan ,olmayan herkese teşekkürler. Golf 4 aracımdaki etiketi sonunda bulabildim. Etiketteki bilgilere göre yaklaşık olarak 1400 kilogram çekebilirim görünüyor. Fakat aracın yüksüz ağırlığı daha öncede belirttiğim gibi 1275 kilogram. Bu araçla çekebileceğim maksimum ağırlık için "aracın...
  5. R

Herkese merhabalar. Son birkaç haftadır çekme karavanlara merak sardım. Marka - model belirlememekle birlikte 750 kg altı (ki muhtemelen karavanın ağırlığı donanımları ile birlikte 800 - 900 kg arasını bulur diye tahmin ediyorum) bir karavan almak istiyorum. Antalya'da yaşadığımızdan karavan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri