Arama sonuçlarınız

1. Ege Engür

Uyku Tulumu, Sizce Hangisi?

Selamlar. İşin uzmanı olmadığımı belirterek başlayayım. Yaklaşık 10 senedir kamp yapıyorum. Arabada hiç kalmadım ama çadır kampı için konuşacak olursak, kullandığım en değerli en önemli malzemenin uyku tulumu olduğunu söylemek isterim. İlk başlarda çok kötü bir çadır ve ortalama altında bir uyku...

2. Ege Engür

Orman Yangınları Ve Ormanlara Giriş Yasakları, Kamp Yasakları

Herkese iyi günler, Bu konu başlığında bir konu daha vardı aslında fakat sınırlı bilgi bulabildim. Diğer konu linkini de ekliyorum. https://www.gezenbilir.com/konu/kamp-yasaklari-kanuni-bi-lgi-di-r.126375/ Hepimizin canını yakan ciğerimizi acıtan bu ''afetler''den dolayı herkese geçmiş olsun...
  3. Ege Engür

Konuları Silememek

Yazdığımız bir konu başlığını silmek mümkün müdür?

4. Ege Engür

Kamp Yasaklari Kanuni̇ Bi̇lgi̇di̇r

Selamlar, Bu konu ile ilgili bir gelişme oldu mu? Bu konudaki son durumu nereden öğrenebiliriz? Bir kaynak veya sürekli güncellenen bir yer var mıdır? Tek tek valilik ve OGM resmi web sitelerini kontrol ettim fakat yasaklar ile ilgili bir açıklama/duyuru göremedim. Yukarıdaki listede yasak...
  5. Ege Engür

Yasaklar

Herkese selam, Konu taze iken ben de bir soru sorayım. En son güncellenen sokağa çıkma kısıtlamalarında bazı illerde haftasonu sokağa çıkılması artık yasak değil. Gece 21:00 itibari ile gerçekleşen kısıtlama hala her yerde geçerli olsa da, haftasonu ''kamp alanı'' olmayan bir yerde kamp...

6. Ege Engür

Camper Truck Yapıyorum

Fotoğraflardan anlaşıldığı kadarıyla gece gündüz demeden çalışıyorsunuz. :)

7. Ege Engür

Aktif Kamp Arkadaşları

akşam işiniz yoksa görüşelim?
  8. Ege Engür

Aktif Kamp Arkadaşları

Kafeler restoranlar biraz kalabalık oluyor. Bu hastalık dolayısıyla gitmeyi tercih etmiyorum. Eğer uyarsa sahilde bi buluşma ayarlarız. Whatsapptan yazıcam. Yeni üye olduğum için mesajına cevap atamadım ilk 20 mesaj muhabbetine :D
  9. Ege Engür

Tekneler Ve Tekne Incelemeleri Burada!

Anlaşılan aynı hayranlığı yaşıyoruz. Ben bir kaç tekneye bakma fırsatı buldum gerek marinalarda gerek boat showlarda. Özetlemem gerekirse (fuarlara çıkan teknelere kıyasla) gördüğüm farklar arasında kesinlikle ayrıntılar önemli oluyor bu konularda. Dediğiniz gibi seyir halinde üstüne yük...

10. Ege Engür

Tekneler Ve Tekne Incelemeleri Burada!

2. el yelkenli bir tekne almadan önce teknede neye dikkat edilmesi gerekir? Örnek olarak baktığım tekneleri de yazayım. - Bavaria Cruiser 44-46 - Beneteau Oceanis 45-46 Yani 15 metreye yakın fiber bir yelkenlide almamız veya almamamızı etkilemesi gereken faktörler nelerdir. Şimdiden...

11. Ege Engür

Camper Truck Yapıyorum

Böyle güzel güzel gönderiyosunuz bu fotoğrafları canımız çekti. Bittiğinde bizi de 2 tur gezdirirsiniz artık :D
  12. Ege Engür

Aktif Kamp Arkadaşları

Tuzla sahilde oturuyorum müsait bir zamanda mercan yada polat sahilde bişeyler içelim tanışma olur kamp öncesi?

13. Ege Engür

Aktif Kamp Arkadaşları

Kırklar eli güzel yer ama orası longoz ormanları havalar yağmurlanmaya başladı sorun olabilir.
  14. Ege Engür

Aktif Kamp Arkadaşları

İstanbul Tuzla'dayım
  15. Ege Engür

Camper Truck Yapıyorum

Proje çok güzel. Umarım hayal edilen gibi olur. Bitmiş fotoğraflarını da bekliyoruz. :)

16. Ege Engür

Ne Sıklıkla Doğaya Çıkıyoruz ? (anket)

Kesinlikle kamping alanlarını tercih etmiyorum. Kamping alanlarında yapılan kamplarada katılmıyorum. Ormanda dağda bayırda herşeyin akşam sessizliğe büründüğü yerlerde kamp yapmak güzel olan tarafı bence. Sonuç şehirlerin kalabalığından kaçıp rahatlamaya gidiyoruz.
  17. Ege Engür

Saros Körfezi İtalyan Koyu Kampı

2-3 ay önce gittim italyan koyu inanılmaz kalabalıktı. Sezon olması sebebi ile. Hemen jandarma üssü altında kalıyor koy. biraz tımanış yaptım ve uyarı aldım tepeler jandarma üssüne yakın olduğundan oralarda dolaştırmıyorlar. hem tüplü hem serbest dalış ve zıpkın avcılığı için mükemmel bir konum...
  18. Ege Engür

Kampa Uygun Araç

Ben de aynı şekilde çok uzun zaman bu araştırmayı yaptım. Şuan bi arazi aracına binmemin sebeplerini açıklamak isterim. Umarım yardımcı olur. Ben öncelikle nerelerde kamp yaparım alacağım araç ne kadar zorlanır sorusuyla yola çıktım. Tabiki kafamdaki ilk düşünce maliyet ve bakım masrafları...

19. Ege Engür

Aktif Kamp Arkadaşları

Selam, Aynı arayış içerisindeyim. Nerede ikamet ediyosun?
  20. Ege Engür

Kocaeli Kamp Alani Onerisi

AşkınSALİHOĞLU'na ek olarak detaylı anlatmak gerekirse, insanlar tarafından keşfedilmiş diyebilirim. Yazın başından beri 2 kere gittim fakat ikisinde de kamp yapmadan döndüm. Her gelen çerini çöpünü bırakmış gitmiş kalabalık olamasının yanında her yer leş gibi. üzülüyosun yani gördükçe.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri