Arama sonuçlarınız

1. S

Benim Karavanım Sprinter 4x4 413cdi Coşkun Bahçeci

Kazasız belasız Coşkun Bey, çok güzel olmuş. Konunun üzerinden 5 yıl geçmiş. Araç hâlâ sizde mi? Sizdeyse 5 yıl içindeki görüşleriniz nedir? "İyi ki" veya "keşke" dediğiniz noktalar var mı? Karavana dönüştürdükten sonra muayene ve vergisi nasıl güncellendi? Umarım satmamışsınızdır fakat hayat...

2. S

Sprinter 4x4 Araçlar Hakkında

Merhabalar değerli üstadlar, Umarım hepinizin sağlığı yerindedir. 8 yıl sonra konuda bir güncelleme yapabilir misiniz? Bu aracı hâlâ kullanan var mı? Istanbul'da Türk Telekom çıkması 2001 model 246.000 kilometrede buldum bir adet. Şurasına burasına bak, diyeceğiniz bölgeleri veya vereceğiniz...
  3. S

Satilik 4x4 Mercedes Sprinter Ariyorum

Ben de bakıyorum. 1 tane buldum. Seçenek olması için buraya da sorayım :)

4. S

Mercedes Sprinter 413cdi Karavanımı Yapmaya Başlıyorum

Müthiş konu, elinize sağlık. Aracın son durumu nedir? İlişkiniz nasıl gidiyor :) Sizin nasıl gidiyor? :)
  5. S

4x4 Sprinterlar Hakkında

Merhaba, konuyu iyi hortlatacağım fakat yeni konu açmadan buradaki üstadlara danışmak istedim: Bu konuda bu aracı hâlâ günümüzde kullanan var mı? Ya da yakın zamanda satmak zorunda kalan? Son mesajın 2015 olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda, araçla ilgili geçen bu 5 yılda geri bildirimi olan...

6. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese selamlar, ben Serhat. 2016'dan beri yılda ortalama 11.000 kilometre bisiklet üzerinde, 750 kilometre koşarak, 20.000 kilometre araçla Anadolu'nun bir çok yerinde, özellikle dağlarında ve yaylalarında yoldayım. Yol olmayan yerlere bacak gücüyle gidiyoruz tabii fakat kafamızda artık 4x4...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri