Arama sonuçlarınız

1. D

Kendim Mi Yapsam Hazır Mı Alsam

Reno sybol hemde 75 hp.Artık çektiği kadar.Çekmediği yerde elle ittiricez artık.

2. D

fiyatları uçurmuşlar.Kendim yapsam daha güzel bir işçilik çıkaracağım bir karavana 60.000 tl diyorlar.Ederi olsa hemen alıcam ama iyice abartmışlar. Bendeki sıkıntıda araba zaten.Ama benim için önemli olan güvenlik.Gideceğin yere sağlam git gerekirse 50 ile git .Ben
  3. D

fiyatları uçurmuşlar.Kendim yapsam daha güzel bir işçilik çıkaracağım bir karavana 60.000 tl diyorlar.Ederi olsa hemen alıcam ama iyice abartmışlar. Bendeki sıkıntıda araba zaten.Ama benim için önemli olan güvenlik.Gideceğin yere sağlam git gerekirse 50 ile git .Benimki muhtemelen 50 ilede...

4. D

Bulabilirsem dış kaportasını alıp içini kendim yapmak istiyorum.Ama hiçbir şirket buna yanaşmaz diye düşünüyorum.Ben olsam vermezdim.Bulamazsam kendim yapıcam çünki mümkün olan en hafifi olması gerekli.
  5. D

bulabilirsem boş sadece dış kaportasını alıp içini ben yapmak istiyorum.Bulamazsam o şekilde toptan kendim yapıcam gibi çünki olabildiğince hafif olması gerekli. En hafifinden.

6. D

En fazla 370-200_200 cm ölçülerinde 750 kg altı bir karavan 20 li yaşlardan beri hayalim.Ahşap ve metal işçiliğini ve elektirik tesisat işini kendim yapabilirim..Beni düşündüren kısım yapacağım karavanın ağırlık dağılımı ve dış kaplama yani su yalıtım problemi.Ağırlık dağılımını dikkate almadan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,195
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
sanane_00

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR