Arama sonuçlarınız

1. serhat44

Defender Almak İstiyorum Bilgi Ve Tecrübe

Herkese selam. konuyu 2 sene olmuş açalı kimseden cevap alamayınca Bartın dan 110 kasa 5 kapı BD30 motorlu ingiliz üretim 89 model aldım ilk bir ay sanayiden çıkmadım :) akslar frenler debriyaj gaz halatı gibi şeyler ama sonrasında keyifle kullandım ilk iş webasto taktım iyiki takmışım...

2. serhat44

Land Rover Parça Kataloğu

Ben forumda bulamadım burada dursun lazım olur Türkçe ve İngilizce, benzinli ve dizel tüm parçalara ait şema ve parça numaraları var ekledim
  3. serhat44

Defender Almak İstiyorum Bilgi Ve Tecrübe

Malatya'dan herkese selamlar. ikinci araç olarak Defender 110 5 kapı, turbo dizel veya 3.0 dizel atmosferik (BD30) bakıyorum . ağır offroad yapmayacağım ayda bir ava kampa giderim genelde asfaltta kullanılacak yıkık dökük alıp sıfırdan toplamaya ne zamanın nede yaşadığım il olarak imkanım yok...

4. serhat44

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese merhaba, formu uzun süredir takipteyim ve üyeyim ancak giriş yapamadım kullanıcı adı ve e posta bulunmadı uyarısı verdi mecbur yeni üyelik açtım. yıllardır Defender hayali ile mahalle baskısı arasında kalmaktan usandım :) aslında koyu bir subarucuyum 10 senedir forester xt kullanıyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri