Arama sonuçlarınız

1. A

Renaul Master 15+1 Minibüsü Karavana Dönüştürüyoruz

YouTube ağırlıklı. Mesela su depo seviyesi sensörünü uygun uzunlukta yapabilmek için bayağı çabaladım. Sonunda kapasitif özelliklerde bir sensör ile çözebildim. Aslında tecrübe sahibi kişilerin paylaşımlarını takip etmek bu sürecin en zevkli yanlarından. Fakat aralarından kendinize uygun...

2. A

Merhaba Dönüşüm için olabildiğince araştırma yaparak ilerlemeyi tercih ettiğim için bayağı yavaştan ilerliyorum. Aynı zamanda bir otomasyon programı ile (Home Assistant) Akıllı Karavan için geliştirme de yapmaya başladım. Karavan kontrolleri telefon veya tablet ile yapılacak, gaz sensörü...
  3. A

Çadır ile tatil yapan bir aile olarak artık arabaya sığmamaya başladığımızdan beri karavanlar ile ilgili araştırmalara başlamıştım. Ancak araç konusu çok karışık ve çok da anladığımı söyleyemeyeceğim bir konuydu. Genelde sahibinden de fiyatlarına göre dizerek bütçeme uygun araç aramaya...

4. A

Longos Ormanı Tavsiye

igneadakamp.com sahibi Cebbar abimiz ile mutlaka tanışmanızı öneririm. Hem çocuklarınız doğal ortamda dalından kopardıkları ürünler ile beslenir, meşa balı üretilen arı kovanlarını görür, Cebbar abimizin sazından ve türkülerinden faydalanabilirsiniz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,931
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri