Arama sonuçlarınız

1. arkhem1

Renault Scenic Rx4 2001 Model 1,9 Dci

merhaba, bu araç hakkında bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa sevinirim bu araç alınır mı tavsiye edermisiniz

2. arkhem1

Suzuki Vitara 2.0 HDI Motor Özellikleri?

merhaba, ben 2003 suzuki vitara 2.0 hdi motor da AUTOOL Çok Fonksiyonlu Araç OBD Akıllı Dijital Metre ve Alarm Hata Kodu Su hararet göstergesi dijital voltaj hız ölçer gösterge si kullanabilirmiyiz kullanan var mı onu öğrenmek istiyorum
  3. arkhem1

1974 Dodge Ram Araç Hakkında Bilgi

Ynt: 1974 Dodge Ram Araç Hakkında Bilgi teşekkür ederim konuyu S 100 bölümüne taşıdım ilgilenen arkadaşların oradan cevaplamalarını rica ederim

4. arkhem1

Araç Hk. Yardım

arkadaşlar, malum sitedeki 1974 Dodge S100 Dizel 4x4 Mukemmel Durumda 136806794 ilanda ki araçla ilgileniyorum fakat dodge s100 ve perkins motor hakkında bilgi sahibi değilim yardımlarınızı bekliyorum
  5. arkhem1

1974 Dodge Ram Araç Hakkında Bilgi

arkadaşlar, malum sitedeki 1974 Dodge S100 Dizel 4x4 Mukemmel Durumda 136806794 ilanda ki araçla ilgileniyorum fakat dodge ram ve perkins motor hakkında bilgi sahibi değilim yardımlarınızı bekliyorum

6. arkhem1

Perkins T 90 Hk. Bilgi

iyi akşamlar, arkadaşlar perkins T 90 motoru nasıldır özellikleri gücü yakıt tüketimi kısaca olumlu ve olumsuz yönleri hakkında bilgi edinmek istiyorum. Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

7. arkhem1

Aracımın detaylı modelı nedır ?

Ynt: Aracımın Detaylı Modelı Nedır ? Burak bey merhaba, bahsettiğiniz yerlerin fotosunu koyma imkanınız var mı
  8. arkhem1

Disco İçin Yeni Motor Alternatifleri

Ynt: Disco İçin Yeni Motor Alternatifleri ilgilenenlere teşekkür ederim. Tüm disco1 kullanıcıları orijinal land motorunda saydığım sıkıntılara maruz kalmakta ve sıkıntısını yaşamaktadırlar. Başka şehirlere gittiğimizde herhangi bir teknik arıza da parça ve usta sorunu yaşamaktayız umarım...
  9. arkhem1

Disco İçin Yeni Motor Alternatifleri

merhaba, 1998 2.5 tdi discovery kullanıcısıyım, hepimizin bildiği üzere 300 tdi motor ömrünün kısa olması ve hararete karşı çok hassas olduğundan dolayı beni daha uzun ömürlü ve daha dayanıklı motor arama düşüncesine yöneltti. Fakat land larda en çok kullanılan Ford Puma motor discovery 1 e...

10. arkhem1

Çeşitli Araçlara Dıştan Vidalı Geniş Dodikler

Ynt: Çeşitli Araçlara Dıştan Vidalı Geniş Dodikler discovery 1 için üretiminiz var mı varsa bilgi verirmisiniz

11. arkhem1

Disco 1 Jant Ölçüsü

merhaba, discovery 1 için orijinal jant ölçüsü nedir model ve fiyat bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum
  12. arkhem1

Disco 1 İçin Spacer Tavsiyesi

Ynt: Disco 1 İçin Spacer Tavsiyesi yani 235-85-16 lastik kullanmak için 2 yükseltme haricinde 3o mm spacer kullanmam gerekir doğru anlamış mıyım bu işlem sonucu araçın mekanik ve motor kısmında sıkıntı olur mu fakat anladığım sizin tavsiyeniz 245-75-16 çizelgeye göre siz arka çamurluğu...

13. arkhem1

Ynt: Disco 1 İçin Spacer Tavsiyesi sayın dixie bir de kafama şimdi şu soru geldi 235 -85-16 lastik ve spacer kullandığımda aracın normal defranselini güçlendirmek ister mi normal de çoğu aracın da kullandığını yazmış ama sağlıklı olan nedir sizin görüş ve düşünceleriniz benim için önemli
  14. arkhem1

Ynt: Disco 1 İçin Spacer Tavsiyesi yakıt tüketimi açısından 235 ten geniş lastik kullanmayı düşünmüyorum 85 yükseklik lastiği de aracı biraz daha yükseltmek amacıyla kullanmayı düşündüm fakat mantıken araç yükseldikçe virajlar da aracın kontrolu nün güçleşeceğini bunu da spacer ile çözeceğimi...
  15. arkhem1

Discovery İle Su Geçişi

arkadaşlar discovery 1 ile su geçişlerinden önce ve sonra tiriger kapağı ve volan kapağına takılan tıpa yerlerini bulamıyorum tarif edecek arkadaşlardan yardım bekliyorum ayrıca yapılacak başka işlemler varmı

16. arkhem1

merhaba, discovery seri 1 aracımda 235/70/16 lastik ve 2 inç yükselme var 235/85/16 lastik takmayı düşünüyorum okuduğum yorumlarda en uygun lastik ebatının bu olduğu kanaatine vardım ayrıca virajlarda aracın daha dengeli gitmesi için spacer kullanmayı düşünüyorum sizce uygun olurmu kaçlık...
  17. arkhem1

Disco Teyp Değişimi

Ynt: Disco Teyp Değişimi ilginize teşekkür ederim, stalk adaptörü denilen bir aparat takılıyormuş fakat teypte R/w çıkışı olması gerekiyor ben teybimi değiştirdim fakat aparatı almadım burada sahibinden sitesinde birisi satıyor 140 tl istiyor düşünen arkadaşların bilgisine
  18. arkhem1

Cooper Stt 31x10.5x15 Offroad Lastik

Ynt: Cooper Stt 31x10.5x15 Offroad Lastik teşekkür ederim

19. arkhem1

Cooper Stt 31x10.5x15 Offroad Lastik

Ynt: Cooper Stt 31x10.5x15 Offroad Lastik merhaba lastik ebatlarını 235-85-16 türünden yazabilirmisin jantların discovery araca uyarmı
  20. arkhem1

Discovery Chip Uygulaması

Ynt: Discovery Chip Uygulaması sanırım tdi 200 motor fotograf çok bilgilendirici olmuş motor sağlığı açısından sizce doğru olan nedir bir sürü birbirinden farklı bilgi var ben tam karar veremedim egr konusunda fakat orta susturucu konusunda kararımı verdim sökeceğim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri