Arama sonuçlarınız

1. L

Td5 Körük Problemi

Herkese merhaba, Discovery 2 td5 aracımın körüğüyle ilgili bir problem yaşıyorum. Yakın zamanda sağ arka körükte yaşanan bir deformasyon sebebiyle araç sağ tarafa doğru yatmıştı. Yeni bir körük ile değiştirdik. Değişimin ardından aracı çalıştırıp seyahat ederken hiçbir problem yaşamadım...

2. L

Çekiş Düşüklüğü Arızası

Merhabalar, Bir önceki yorumumda belirttiğim yakıt basınç regülatörünü tüm bağlantılarıyla birlikte (LR016319) değiştirdikten sonra arıza giderilmiş oldu. Benzer bir problem yaşayan olursa buradaki bilgiler umarım faydalı olur.
  3. L

Çekiş Düşüklüğü Arızası

Merhaba, Yakıt basınç regülatöründen mazot sızıntısı olduğu gözlemledik, en güçlü şüphemiz bu yönde olduğu için hava akış borularını temizledikten sonra komple yakıt basınç regülatörünü ve bağlantılarını yenileyerek ilk adımı atmayı planlıyoruz. Parça Türkiye'ye göre yurtdışında çok uygun...

4. L

Çekiş Düşüklüğü Arızası

Mutlaka, zaten bir süredir yaşadığımız bir problemdi, tahmin ediyorduk. Sıraya aldık işimiz çok :)
  5. L

Çekiş Düşüklüğü Arızası

Merhaba, Aracın su eksilttiğini fark ettik, ekleme yapıp aracımızı çalıştırdığımızda ve bir miktar yol katettiğimizde hararet yapmadığını, motorla ilgili sakıncalı hiçbir şey olmadığını tespit ettik. Bu kısım işin en stresli kısmıydı, şimdi çekiş düşüklüğünün sebebini araştırmaya başladık...

6. L

Çekiş Düşüklüğü Arızası

Merhaba, Bu sabah aracı ustaya bırakmak üzere yola çıktım. 20 km'lik yolda 5 defa gaz kesti ve devir düşürerek durdu. Her duruştan sonra tekrar marşa basıp çalıştırarak yoluma devam etmeye çalıştım. Son gaz kesmeyle birlikte şanzıman ışığının yandığını ve hararetin de arttığını gördüm...

7. L

Çekiş Düşüklüğü Arızası

Teşekkürler Yücel Bey, hoşbulduk. Umarım faydalı yönlendirmeler alabilirim.
  8. L

Çekiş Düşüklüğü Arızası

Merhabalar, Forumu zaman zaman dışarıdan takip eden biriyim, buradan çok değerli fikirler okuyorum. Kendi aracımdaki problemi açıklamak ve sizden destek almak için üyelik oluşturdum. Aracım 2001 model Discovery Td5. Emsallerine göre çok düşük km'de olan aracımıza (150.000 km) uzun yıllardır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR