Arama sonuçlarınız

1. O

Karavan Çekmek Için Uygun Fiyatlı Araç

araç önerisini inceliyorum, tork olayı kafama çok takılıyor doğrusu, bu araçların torku da 127 olarak görünüyor, 2. araca ayırmayı düşündüğüm bütçe maks 150, bu bütçe doğrultusunda eski modeller var gibi görünüyor fakat bu tork daha önce okuduklarıma göre yeterli görünmüyor, bu araçla karavan...

2. O

Hangi araç acaba bir de yeterli tork olarak otomatik viteste kaç tork gerekli sizce
  3. O

Teşekkür ederim hoş buldum, çok hızlı cevap geldi herkes çok yardımsever teşekkür ederim, 4x4 bütçe olarak bakmam gerekiyor, uygun bütçwli ikinci bir araç almak daha cazip geliyor bana aslında çünkü asıl aracımın otomatik şanzımanını üzüp sonra üzülmek istemiyorum aslında ne yaparsam üzemem...

4. O

750 kg altı yazıyor faturada ancak sanırım 800 civarı oluyor, otomatik şanzıman olması da beni çekimser bırakıyor ayrıca yokuşlarda performansı ya da arıza çıkarma durumları olursa yok yere masrafa girerim diye endişe ediyorum, otomatik şanzıman aracın bir handikapı var mı karavan çekme...
  5. O

Merhabalar lyra karavan aldım hali hazırda da 2021 honda civic 1.6 eco elagance benzin lpg aracım var aracın tork değeri 150, okuduğum kadarı ile tork değeri yeterli değil, istanbul trafiğinde de Manuel araç kullanmak eziyet fakat yine okuduğum kadarı ile karavan için Manuel araçlar en iyi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri