Arama sonuçlarınız

1. M

Karavancılığa Adım Atmak İstiyoruz. Bu Karavan Alınır Mı Veya Bu Fiyata Daha Iyi Bir Öneriz Var Mı

Başka türlüsü mümkün değilki. sadece pazarları ve bayramda izinli olabiliyoruz

2. M

Karavancılığa Adım Atmak İstiyoruz. Bu Karavan Alınır Mı Veya Bu Fiyata Daha Iyi Bir Öneriz Var Mı

Biz hep dışarıyı izleme açısından bakmıştık. Manzara ve gece yıldız izleme iyi ama hiç güneşi düşünmemiştik :) Ama karavanı güneş enerjisi için güneş altına koyarsak her türlü pişmeyecek miyiz? En iyisi elektrkili alet sayısını azaltıp gölgede durmak. Dolap dışında çok enerji çeken hangi...
  3. M

750 altı için sadece b ehliyet yetiyor olması laızm yanlış mı biliyorum?

4. M

Merhaba, ön tarafı oval olmasının bir sakıncası var mı? Şuan maddi durumda bir değişiklik oldu. Belki Eylüle ertelememiz gerekti ama önünde sonunda alacağım için araştırmaya devam ediyorum. Karavanın genel anlamda kronik sorunları çıkmıyorsa buzdolabı ufak bir sorun. Siz İzmir'den hemen teslim...
  5. M

Erba'nin güneş enerji sistemi iyidir değil mi? 150 ah kuru akü kullanıyoruz dediler. Jel akü kullanmıyorlarmış. Fazla para vericez ve baya uzun süre bekleyeceğiz başımız ağrısın istemiyorum. Kalitesiz bişey takmıyordular umarım

6. M

Stablizatör çok öneriyorlar onu da taktırmalı mıyız. Bunda yok sanırım

7. M

İçini çok beğenmedi eşim ben de aslında oval camlı olanlardan istiyordum ama bilindik firmalarda pek yok bu ttasarım. 250yi geçmeden önerebileceğiniz var mı? Bugün sipaiş vermek istiyoruz pazartesi muhtemelen fiyatlar artacak...
  8. M

Sıra için ağus teslim dedi. Kapora 80 bin alıyorlarmış kalanı teslimatta ödüyormuşuz. Fiyatı 250den sabitliypruz dedi ama dolar çıkar enflasyon yükselirse olmaz deyip ortada bırakırlar mı bizi? Yada ekstra para isterler öi? Erba ya herke güvenilir diyor ama böyle tecrübesi olan bar mı acaba
  9. M

Bu 4.20 olan yokmul ellerinde ama 3.75lik var fedi. 235 bin fiyat verdi. 4.20 için sıra varmış. Sizce 3.75 mantıklı olur mu. Satmak isterdek 4.20 mi 3.75 mi hızlı satılıyor

10. M

İkinci elde kusurlu bir karavan almaktan korkuyorum açıkçası, o yüzden çekincem var. Peki bu linkte attığım 4.20 erba karavanın herhangi bir eksiği var mı. Fiyat performans olarak iyi midir

11. M

Merhaba arkadaşlar. Çok uzun yıllardan beri Karavan almak istiyorum ama fiyatları yakalamak mümkün olmuyor. Önce Pandemi, sonra ekonomik kriz ve şimdi de deprem sebebiyle karavan fiyatları uçtu Hala bizi zorlayacak ama hem herşeyin fiyatlarının sürekli yükselmesi hem de kredilerin enflasyonda...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.