Arama sonuçlarınız

1. Tarkan Alkış/

Marş Aküsü Olarak Lifepo4

merhaba sondurum aküyü ve altarnatör koruyucuyu taktığımdan beri herhangi bir sıkıntı olmadı her marş yaptığımda uygula üzerinden çekilen gücü fotografladım maksimum gördüğüm akü voltajı 11.6 v iken 262.4 ah 12 volt üzerindeyken 100 ah civarları 13v üzerinde ikende 60-70 ah şarj olurken max...

2. Tarkan Alkış/

Havensis Mppt/dc Dc Tümleşik Şarj Kontrol Ünitesi/camper Uygulaması

merhaba güle güle kullanın yanlış değerlendirmezseniz gördüğüm akü sabitleme parçasının metal olması ve kutup başlarına yakın olması ya aküyü terse çevirmenizi yada sabitleme şeklinizi değişmenizi tavsiye ederim
  3. Tarkan Alkış/

merhaba sıkıntı amper değil voltaj altarnatör günümüz şartlarında en düşük 100 ah civarından başlıyor karavan gibi araçların (minibüs panelvan) altarnatörleri mesela benim altarnatörüm 200 ah civarı 70 ah diye bahsettiğim aracın marş yaparken aküden çektiği güç bunuda marş yaparken 300 500...

4. Tarkan Alkış/

balmar https://vanlandstore.com/products/balmar-apm-12-alternator-protection-module-for-12v-systems?srsltid=AfmBOoqKp92gEdxGhI01zOimxUPt6vEkR6zeJK3aVjJ3IB1FE1L_cmQQ şimdi elektrik tesisatımda bir revizyon yapmam gerekecek harici enerji aldığımda tüm karavanı besleyen 200 ah bir psu sadece yaşam...
  5. Tarkan Alkış/

hafta sonu lifepo4 akünün mevcut kasasını yüksek geldiği için kasyı 5 cm kadar keserek alçalttım kestiğimde artan parçayı plastik elektorot gibi kullanıp kasanın birleşim yerinden sıcak hava ile kaynak yaptım mevcut hücreleri bms yi kısalttığım kasanın içine yerleştirdim kaynak yeri belli...

6. Tarkan Alkış/

merhabalar deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler bms normal şartlarda elektriği kesmiyor şarj tamamlanınca benim akülerimde 14.4 v olarak sabitte kalıyor şarj kesilince 13.8- v civarlarında stabil kalıyor tek sıkıntı anormal bir durumda bms nin korumaya geçip elektriği kesmesi şarj...

7. Tarkan Alkış/

amacına uygun olarak kullanım göreceli bir kavram yıllar içinde karavanlar tekneler için uygun görülen (yaşam alanı) aküler yıllarca kurşun asit gelişen teknoloji ile sonrası jel simdi ise lityum türevleri olarak evriliyor amaç daha fazla aynı yapıda batarya grubunu kullanabilmek ve ayrıca...
  8. Tarkan Alkış/

313 sprinter karavanımda yaşam akülerim lifepo4 şu an marş akümüde lifepo4 olarak güncellemeye karara verdim bu konuda deneyimi olan dostlardan bilgi paylaşmalarını rica ederim teknik veri yada kişisel deneyim olmadan "olmaz yada olur" dan ziyade olursa ne olur olmazsa neden olmaz gibi...
  9. Tarkan Alkış/

313 Cdi Panelvan Karavan Dönüşümü

Merhabalar tavan sepetini tavanı delip somun perçin takarak monte ettim tavan ve sepet arasında ayrıca kauçuk takozlar mevcut Tavanı iç taraftan kaplamadan önce her ihtimale karşı tekrardan tavan sacına içeriden somun perçinden büyük bir somun koyup ilave pul ve fiberli somunla kontra yaptım...

10. Tarkan Alkış/

Sıfırdan Çekme Karavan Yapımı

fakat anahtar seçiminizi güncellemenizi tavsiye ederim yada hidrafor gibi yüksek amper çeken yüklere ayrı bir anahtar kullanmanızı tavsiye ederim

11. Tarkan Alkış/

Müzik Grubu Olan Nightwish'ten Bahseder Misin?

tarkan bunu beğendi Dark Chest of Wonders
  12. Tarkan Alkış/

4x4 Mercedes Sprinter 313cdi

313 cdi 4x4 standartta yok kısa şase 312 bulabilirsiniz 313 uzun şase 312 kısa şae 413 uzun arka çift teker 313 sonradan 4x4 olabilir ama kürfeti boyunu aşar 312 4 çekerler isteğe göre aktif yada pasif hale bir tuşla geçebiliyor fakat bir arazi aracı performansı vermeyecektir

13. Tarkan Alkış/

Moto Karavan Da Isıtma Ve Isınma Si̇stemi̇

yerden ısıtma tek başına yetersiz kalacaktır denemeyle sabittir
  14. Tarkan Alkış/

Isıtıcı

sulu webasto tehrmotop evo çorum kaloriferle kulanması mümkün kendi devirdaim pompasıda mevcut ama hava ısıtıcı webastolardan daha verimsiz ve gürültülü olacağı da kesin elektrikle ısınma kapalı kış günlerinde illaki sıkıntılı olacaktır gazlı boiler de kullanılabilir büyük hacimli karavanda...
  15. Tarkan Alkış/

Sprinter Özel Servis Tavsiyesi

Merkan mersedes Ümraniye ve ikitelli 3 farklı şubeleri mevcut

16. Tarkan Alkış/

Çok teşekkürler
  17. Tarkan Alkış/

Çok teşekkürler
  18. Tarkan Alkış/

Bayram öncesi ve sonrası birkaç gün ilaveli 2 hafta kadar bir anıtkabir başlangıçlı ege istikametli tatilimizde aracımızda kırıkkalede arıza lambası yakması ve fethiyeden seydikemere geçerken gergi kütüğü kırılması ve kayışı koparması gibi yaşadığımız ufak tefek sıkıntılar harici hoş bir...

19. Tarkan Alkış/

6 Mm 8 mm 12 mm ve 18 mm kavak kontra 4mm esnek kontra masa ve tezgah masif yatak altı ve koltuk altı ikea lata zemin ve karkas gereken yerlere 40×40mm ahşap iskelet yaptım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri