Arama sonuçlarınız

1. T

Karavanda Gaz Sistemi Kuran ve Kullananların Dikkat Etmesi Gereken Bazı Noktalar

Tüplükten çıkacak bir afgan için havalandırma yetersiz diye ceza almak garip olabilirdi.

2. T

Karavanda Gaz Sistemi Kuran ve Kullananların Dikkat Etmesi Gereken Bazı Noktalar

Bu durumda bizde üretilen karavanların avrupaya girişi sıkıntılı olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü özellikle eski karavanlarda set üstü ocakların küçük tüpe bağlanmış şekilde karavan içinde taşındıklatını çok gördüm. Bu araçların AB ye alınmaması gerekiyor bu durumda. Yeniden gaz tertibatı...
  3. T

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Çok teşekkür ederim.

4. T

Almanya’da geçerli olan bu kurallar bütün karavanlarda olması gereken temel kurallar gibi görünüyor. Peki Türkiye’de üretilmiş ancak bu kurallara uygun olmayan bir karavan AB ye girebiliyor mu? Yani benim kafama göre yaptığım gaz tesisatı sınırdan geçerken yada kamp alanına girerken kontrol...
  5. T

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selamlar, Ben Tolga. Uzun zamandır doğa yürüyüşleri, avcılık, balıkçılık ve çadır kampları yapan bir doğasever olarak aranıza katıldım. Emekliliğime bir kaç sene kaldı. Bu süre zarfında karavan hayatını öğrenip kendi karavanımı almak istiyorum. Kendim elektrik ve elektronik mühendisiyim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri