Arama sonuçlarınız

1. V

Araçla İran,özbekistan,kırgızistan Üzerinden Tibet Ve Nepal'e Gitmek Mümkün Müdür ?

Evet benim aracım da zaten ford ranger wiltrak karavan ım da hunter ofroad karavan 😎

2. V

Araçla İran,özbekistan,kırgızistan Üzerinden Tibet Ve Nepal'e Gitmek Mümkün Müdür ?

uzun süreli gezi olacağı için zorluklara katlanacağım karavan ile yatacak yer ve yemek olayını çözebildiğim için maliyeti de azaltırım diye düşündüm
  3. V

evet kendi aracım ve çekme karavanım ile

4. V

evet daha oraya gelemedim sırasıyla ilerliyorum :yum:
  5. V

bende uzun bir gezi planlıyorum şu an o yüzden bu bilgilere sahip oldum ve de çin i hayatımdan çıkardım 😂 İran-Pakistan-Hindistan üzerinden Nepal'e oradan da bangladeş myanmar tayland malezya kamboçya vietnam yapıp çin e giremediğim için geri dönmeyi planlıyorum bütün araştırmam bitince burada...

6. V

merhaba uzun araştırmalarım sonunda çin in herhangi bir bölgesinde yabancıların uluslararası ehliyeti olsa bile araç kullanmasına izin verilmiyor (tersini bilen var ise bilgi vermesini rica ederim) nepal e kara yolundan tek ulaşım fırsatı hindistan üzerinden tibet e imkan yok

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.