Arama sonuçlarınız

1. irfy

Çekme Karavanla Hangi Köprüden Geçmeliyim..??

Tekrar kontrol ettim, TEM de giriş gişesi okunmayanlar kontrol edilip doğru giriş gişesi üzerinden 3.sınıf olarak tahsil edilmiş. Ama geçiş sırasında tahsil olanlar hep 1. sınıf olarak alındı, köprü dahil. Yani sonuç: Geçiş sırasında okuyup alırsa normal aracınız üzerinden ücretlendiriyor...

2. irfy

Karavan Tavsiyesi Yardım

Merhaba, tavsiyem, üreticiye önem ve öncelik verin. Bilinen, çok üretim yapmış firma olması her zaman iyidir. Yolladıklarınızdan Başkent Karavan hariç diğer ikisini ilk defa duyuyorum -ki piyasayı yıllardır takip eder fuarlara giderim. Orta sınıf bir ürün için Başkent, Ankaravan, Onyx, Dream...
  3. irfy

Evet biliyoruz aslında :smiley: Tüm otobanların giriş-çıkış gişelerine göre ücret hesaplama sayfası var webde, onlara bakıp karşılaştırıyorum, çok zor değil. Bu arada gün içinde kontrol ettim hepsini, İzmir, Aydın, Denizli, Çanakkale otobanları tümünde son 2 ayda yaptığım tüm geçişler 3. sınıf...

4. irfy

Teşekkürler uyarılar için. Aslında 2 haftayı geçti üzerinden öyle baktım ben de ama yine de daha sonra yine bakayım. Özel otobanlar için de direkt HGSden alır diye düşünüp dediğiniz şekilde uğraşmadım, ama hep çıkışlarda kesilen ücrete dikkat ettim, ekranda yazıyor biliyorsunuz. gördüğüm...
  5. irfy

Römorkla Ve Karavan Takili İken Hgs Sinifi Değİşİrmİ

Hem devlet hem de özel, otoyollar ve köprüleri kullandım çekme karavanla, karavana HGS çıkarmak gibi bir şey yapmayın, zaten aracınıza tanımlı HGSden 3. sınıf araç olarak ücret kesiliyor hepsinde. FSM, Osmangazi köprüleri, TEM (anadolu otoyolu) avrupa ve anadolu yolları, yeni Trakya-Çanakkale...

6. irfy

bu ay gidiş-geliş yaptım çekme karavanım ile FSMden, ikisinde de normal otomobil ücreti kesilmiş. Bu iş tamamen piyango gibi, kısmet işi :) Muhtemelen cihazlı tespit otomobil olarak yapılırsa öyle kalıyor, ama kaçak geçiş gibi olup gözle kamera incelemesine düşerse orada karavan olduğunu görüp...

7. irfy

Gezenbilir Üyelerine Özel; Cnr 6. Camp & Caravan, Tiny House Fuarı Ücretsiz Davetiye (24-28 Nisan 2024)

Ziyaret Saatleri: 24-27 Nisan 10.00-19.00 28 Nisan 10.00-18.00 Ben de aldım, teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR