Arama sonuçlarınız

1. pino4.50

Çekme Karavan Su İzolasyonu İçin Tavsiyeler

Arkadaşlar merhabalar, geçen gün karavanın tavanına çıktığımda üzerinde yürünemeyeceğini anladım, taşıma gücü zayıf... bazı ince çatlaklar gördüm, bunları ve hatta tüm tavanı dışarıdan izole etmek gerektiğini düşünüyorum... yukarı da arkadaşlar kendinden yapışan veya sıvı membran önermişler, bu...

2. pino4.50

Karavan'da Geri Görüş Kamerası Tavsiyeleriniz

Karavan da seyir esnasında arkadan sürücüye görüntü verebilen kamera çözüm önerileri olan varsa paylaşmasını rica ederim.
  3. pino4.50

Musluk Kapalıyken Hidrofor Çalışıyor

Ne demek, çok yararlı oldu, sizin ve diğer arkadaşların yazdıkları birer icat aslında, bu işe yeni gönül verenlerin hem ceplerine hem zamanlarına tasarruf, çok teşekkür ediyorum.Hep birlikte ARGE ye devam :)

4. pino4.50

Bu değerli bilgiler için çok teşekkür ederim.
  5. pino4.50

Harika çözümler keşfetmişsiniz, bu duş başlığının resmini paylaşırsanız memnun olurum? malum karavanda da suyun kontrolü çok önemli.Benim hortumlar yukarıda resimlerde görmüşsünüzdür standart şeffaf su hortumu ve standart kelepçeler ile bağlanmış, ne tip bir çekvalf kullanmam gerekir? Konu dışı...

6. pino4.50

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Merhabalar, bende 4.50 bir Pino aldım ve 10 günlük bir kamp yapabildim şu ana kadar, siz hala Pino yu kullanıyormusunuz ve hala memnunmusunuz ? Selamlar.
  7. pino4.50

Çekme Karavan Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler? İyi Karavan Firmaları

Merhabalar, bende 2.el bir Pino 4.50 aldım, malzeme ve işçilik güzel, eksikleri de ben hobi olarak tamamlayacağım, ağırlık çok önemli haklısınız ve bende bundan muzdaribim, ancak ithal karavan da olası bir kaza veya yedek parça ihtiyaçlarında sorun yaşanabilirmi ?
  8. pino4.50

Hep böyle oluyor, tam çok şey biliyorum derken gene baştan başlıyorum :) demekki hidroforlarda bu sorunlar yaşanmış ve alternatifler aranmış... hidroforun artı ve eksilerini düşünürken aklıma şu geldi, örneğin musluk bir şekilde bozulursa karavanda her yeri su basacaktır, ancak microswitch...

9. pino4.50

Sanırım karavan bana çok değişik bilgiler sunacak, demekki cam silecek suyu pompası bile kullanılabiliyor karavan için su sisteminde, peki musluğu açtığınızda bu pompa otomatik tetikleniyormu, yoksa bir pedalamı basıyorsunuz musluğu açarken ?

10. pino4.50

Merhabalar, bu önerinizi biraz açarmısınız? mesela hidrofor musluğu açtığınızda devreye giriyor, burada tetiklemeyi musluktan gelen su talebi ile yapıyor, peki dalgıç pompada bu tetiklemeyi nasıl yapıyorsunuz? musluklara bir switch mi takılıyor? ve burada seçilecek dalgış pompa nasıl olmalı ...
  11. pino4.50

Merhabalar, Söz konusu hıçkırma konusu bende de var.Karavanı yeni aldığım için suyun donması olasılığını düşünemedim, İstanbul da oluşan don ardından karavana gittiğimde, hidrofora elektrik verdiğimde gazlı termosfionun girişinden su veriyordu, baktım genleşme sonucu eğrilen giriş borusunu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri