Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Sakarya Grubu Tanışma Etkinliği
Arkadaşlar bütün Sakaryalıları toplayalım o zaman en uygun zamanda bir etkinlikte buluşabiliriz mesela:)
Ynt: Sakarya Dağcılık; Dikmen Köyü - Hendek Doğa Yürüyüşü (22 Şubat 2009)
Hafif offroad öylemi tebrik ediyorum çok güzel görüntüler.. hafifse ağırı merak ediyorum!
Ynt: Fotoğraflarla Sakarya
Onu bilemiyorum tamam konuşuruz hatta Kenan Hocamız var bu konuyu onlada konuşursan süper olur bence Sakarya grubunda geldiklerinde görüşürsünüz
Tabi anlıyorum ben denemedim o yüzden yorum yapamıcam umarım en kısa zamanda onuda denerim.
Yürümeden olurmu o tadı almak lazım sizide aramızda görmekten mutlu oluruz eminim sonra bırakamıcaksınız:)
İstanbuldan kaç kişi gelir bilmiyorum Murat ama bizim grup önceki gibi olur zaten tepki yürüyüşü olacak bu ocaklar için şelaleye çıkıp gelcekler sonra sizin köydeler çayınızı içecekler:)ama ben yokum gelemiyorum çalıştığım için:(
25-30 kişilik bir gruptu dolayısıyla ufak çapta araç(otobüs) tutuldu.Özel araç derken bunu kastettim.Zaten köye gidene kadar yolda zorlayıcı bir durum yoktu.Çok fazla zorlayıcı dersem daha doğru olur sanırım:)bi ara ufak...
Bu hafta var aslında ama cumartesi ve ben malesef o gün çalışıyorum:(siz neler yapıyosunuz varmı etkinlikleriniz yakın zamanda size katılalım...Bu hafta İstanbuldan gelen grupla Akıncılara tepki yürüyüşü var aslında
Ynt: İzmit Takımı !... Bu Pazar Gezi Yapalım ...
İlginiz için teşekkürler,şunu sormak istedim çevresinde off-road için uygun gördüğü alanlar var gezi düzenlemek istiyosa bunun için herhangi bi izne gerek yok değilmi ve daha önce orda bu tür etkinlikler yapılmamışsa keşif gezisimi yapılması...
Ynt: İzmit Takımı !... Bu Pazar Gezi Yapalım ...
Merhaba bu konuya oldukça yabancıyım sadece bir arkadaşımın ricası için sormak istedim rotaları neye göre belirliyosunuz önceden belirlimi yoksa uygun gördüğünüz yerlerede gidiyomusunuz?Ayrıca kendisi Sakarya Doğançay tarafında bunun için oldukça...
Tabiki hemen o konuda da bilgi vereyim:
Etkinliğe katılım özellikle Sakarya Dağcılık Klübü üyeleri ve bir grup gönüllü ile 22 Şubat'ta özel araçlarla sağlanmıştır.Sabah 7:00'da Sakaryadan Hendeğe yola...
Ynt: Yapmadan Dönme
Evet haklısınız dalgınlığıma geldi yada çok benimsemişim o yüzden olabilir düzeltiyorum Karasu, Kocaali Sakarya İli sınırları içerisindedir.