Arama sonuçlarınız

1. absinthe_brk

Suzuki Vitara Tavan Spot Lambası Uygulaması

Ynt: Suzuki Vitara Tavan Spot Lambası Uygulaması arkadaşlar 3-4 gün önce basmanede oto korayda gördüm 150 gibi bi fiyat söyledi.tel numarasını bilmiyorum ancak basmanede sayanora müzikholün yanında oto koray.orda kime sorsanız göterir.

2. absinthe_brk

1.6 jlx ile glx farkı

Ynt: 1.6 jlx ile glx farkı 3 kapıda 1995 ve sonrası 16v enjeksiyonludur . 5kapıda isede 1993 ve sonrasında başlar.
  3. absinthe_brk

Olay Aşılmıştır!

facebookta bugün gördüğüm bir video çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.adamlar tam bir offroad aracı yapmış. http://www.facebook.com/video/video.php?v=108619895818099

4. absinthe_brk

3 kapı vitara...

Ynt: 3 kapı vitara... motor ömrü konusunda birşey diyemem ancak eğer lpg varsa ona uygun yağ kullanımı ve düzenli bakım yapılması sonucu motor ömrü çokta kısalmaz gibi geliyor.performans konusuna gelince bu benim en büyük korkumdu.uzun araştırmalar sonucu bir kaç italyan markasının performansı...
  5. absinthe_brk

3 kapı vitara...

Ynt: 3 kapı vitara... Merhaba.3 kapı vitaranın bagaj haricinde bir eksisi yok arazide de avantajı malum.ancak 3 kapı vitara kullanıcısı olarak yinede tercihinizi 5 kapıdan yana kullanın derim.kalabalık ailelerde özellikle yaşlı varsa inip binme güç olabiliyor.yakıt konusuna gelince lpg ile...

6. absinthe_brk

Suziki Vitara Almayı Düşünüyorum Yardım Ederseniz Seninirim

Ynt: Suziki Vitara Almayı Düşünüyorum Yardım Ederseniz Seninirim vallahi hem otomatik hem v6 2000cc 100 km de 12.5l yakıyosa ben arabamı bi ayarcıya götüriyim.3k 1.6 vitara sahibiyim ş.arası 9-10l. ş.içi 11-12l. hatta çok yoğun trafikte 13l. bile yaktığı oluyo.bende az yakıyo sanıyodum.ama...

7. absinthe_brk

94 3.18i hakkından bilgi

merhabalar.uzun süredir suzuki kullanıcısıyım.Ancak binek kullanmak için bir bmw almayı düşünüyorum.daha önce hiç bmw kullanmadım ve şu anda hoşuma giden bir 94 3.18i var.bu araç hakkında hertürlü bilgi ve deneyim paylaşımına ihtiyacım var.saygılar
  8. absinthe_brk

vitara jlx 3k cam otomatiği düğmesi sorunu.

merhabalar.aracım 95 jlx 3k.bir kaç ay önce sağ cam düğmesi arızalandı.hiç bir şekilde tamir olmuyor.Bir kaç çıkmacı dolaştım izmirde ancak bulamadım.Satıldığı yeri bilen,satan yada "şu marka aracınki uydurulabilir" diyen varsa cevaplarını bekliyorum.
  9. absinthe_brk

Suzuki Vitara Marş Dinamosu Sorunu

Ynt: Suzuki Vitara Marş Dinamosu Sorunu 1.sanayi yada 6.sanayide max.50 tl ye bu işi bitirebilirim umarım.gerçekten 100tl çok fazla bu tarz işler için bencede.

10. absinthe_brk

Ynt: Suzuki Vitara Marş Dinamosu Sorunu yorum ve önerileriniz için teşekkür ederim.

11. absinthe_brk

merhaba arkadaşlar. 95 model 3k vitara sahibiyim.bugün marşa bastığımda marşın 1-2 saniye takılı kalmış gibi tuhaf bir ses çıkarttığını farkettim.oto elektirikçi 100 tl ye bakım yaparız 2-3 sene kullanırsın demesi üzerine yeni marş dinamosu takmanın daha mantıklı olucağını hatırlattım.ancak yeni...
  12. absinthe_brk

Ynt: Suzuki Vitara Tavan Spot Lambası Uygulaması bende yeterli aydınlatmadan memnunum.illaki sağlam bi hella takımın yanına bile yaklaşamaz ama yinede kafi. bu arada verilen ilanın ekleme zamanı 27.07.08 halen satışı var mı ? bilgisi olan var mı ? fiyatı bayaa bi uygunmuş ya biz ciddi pahalı...

13. absinthe_brk

Ynt: Suzuki Vitara Tavan Spot Lambası Uygulaması Hakan hocam düzeltme için teşekkürler. Bu spot takımının her hangi bir markası yok.çin malı.oto uzay için çinde üretilmiştir yazıyor.
  14. absinthe_brk

Tavan Sis Lambası Yardımı ?..

Ynt: Tavan Sis Lambası Yardımı ?.. konuyla ilgili yeni bir başlık açtım.siyah renk problemi yok. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40086.new#new
  15. absinthe_brk

Ynt: Sıkça Sorulan Sis Lambası Seti sabitlenme altındaki yapışkan şeritle yapılıyor.muayeneden önce kolayca çıkartılıp sonrasında aksesuarcılarda satılan yapışkan şerit veya silikon yardımıyla yeniden takabilirsiniz

16. absinthe_brk

Sis lambası setini nerden aldığımı soran arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla konu başlığını açma gereği duydum.Dün jimy sahibi bir arkadaşa uzun aramalar sonucu eşrefpaşa gökçen oto dizayn (izmir) da bir takım bulduk. 200 tl ye aldık.istenildiği taktirde 2 gün içerisinde getirtilebilceği...
  17. absinthe_brk

Satılık Takaslı 95 model 3 Kapı Vitara JLX Araziye Girmemiş

Ynt: Satılık Takaslı 95 model 3 Kapı Vitara JLX Araziye Girmemiş teşekkür ederim apache düşünmüyorum
  18. absinthe_brk

Bir Samurai'a 1000 TL'ye Neler Yapılır ?..

Ynt: Bir Samurai'a 1000 TL'ye Neler Yapılır ?.. teşekkür ederim.samurai ufak paralara güzel tercih

19. absinthe_brk

LPG - BRC Prins Teleflex

Ynt: LPG - BRC Prins Teleflex Merhaba aracım 1.6 16 çok nokta enjeksiyonlu virata jlx. 10 gün önce zavolli marka lpg taktırdım.gerek fiyatı 1300\10 ,gerek servis ağının genişliği , gerekse perormansı(inanın benzinden hiç farkı yok) zavolliyi seçmemde etken oldu.benim aracım 3 kapı olduğu için...
  20. absinthe_brk

SJ 413 Hakında ?..

Ynt: SJ 413 Hakında ?.. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.makaslardan birer yay çıkartırsanız biraz daha yumuşıycaktır sanırım.ancak sağlıklı olurmu bilemiyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri