Arama sonuçlarınız

1. aesmer

Series3 Restorasyonu

hayranlıkla izledim emeğinize sağlık harika bir iş olmuş toplam ne kadar para ve zaman harcadınız aracımı bu hale getirebilmek için ankaraya getirsem izleyeceğim yol ne olmalı
  2. aesmer

Olmadı Ne Zamanım Nede Param Yetmedi

satılık 1973 model tek kapılı benzinli muayenesi 9.ayda bitti zamanımın olmamasından dolayı uğraşamıyorum sigortası vergisi aralık verilmeden yatırıldı bir kuruş borcu yok çalışır yürür halde üstü brandalı lpg yeni takıldı 16000 tl harcadım ama senede 15 gün yetmedi yapamadım bu fiyata...

3. aesmer

Haydi Kendimiz Yapalım..... ;)

2,5 benzinli series aracım ruhsatta 2000 motor yazıyor bunu gercekten 2000 motorla değiştirmek istesem motor önerisi ve yaptığıma değermi
  4. aesmer

Evladımızdan Haber Var Bu Restorasyon Dillere Destan.......

DEVAMI NERDE tam yerinde olmaz ki film fragmanı gibi en kısa sürede diğer fotolarıda görelim harika görünüyor

5. aesmer

benim aracım Niğde de muayeneden geçecek kadar toplattım ama tam bir bakım yapılması gerekiyor...

benim aracım Niğde de muayeneden geçecek kadar toplattım ama tam bir bakım yapılması gerekiyor boya motor yürüyeni falan toplanmalı ne kadar mal oldu size adana da kiminle irtibat kurabilirim birde şu araca yaptıkların ile ilgili fotoların hiç birini göremedim ölecem meraktan mail adresime...

6. aesmer

1976 Series Iıı Yeni Aldım

deniz35 on muayene istasyonu ile anlaş muayeneye onlar soksun vizeyi alırsın diğer turlu çok uğraşırsın tecrübeyle sabit :)
  7. aesmer

Ve 2. Series 3 Aracımızı Aldık Series Candır Can :)

benim araç muayeneden geçti çok şükür konya mı kime gönderdin kim yapacak yapılanları ve maliyetini paylaşırsan sevinirim
  8. aesmer

Nazo 1972 Series 3

Niğde de umit kaya ustaya teslim ettim aracı fren debriyaj motordaki yağ sızıntıları hepsine bakacak lpg değişiyor elektrik tesisatı elden geçecek muayenesi yaptırılacak cok yardımcı oluyor sağ olsun ben istanbulda yım ama aklım aracımda hele klup üyelerinin araçlarını gördüm süperdi umarım...

9. aesmer

Nazo 1972 Series 3

10. aesmer

İSTANBUL MASLAKTA BMW DOKTORUNUZ

Ynt: İstanbul Maslakta Bmw Doktorunuz lsd difransiyel nerede bulabilirim türkiyede bu tip ürünleri kim satar yardımcı olursan sevinirim
  11. aesmer

Nazo 1972 Series 3

Ynt: Nazo 1972 Series 3 aaaaaaah aaaah içim yanıyor roma havuzunadamı gittiniz yıllık iznime daha cok var ama kurtlanmaya başladım şimdiden

12. aesmer

Series Fotoğrafları

Ynt: Series Fotoğrafları arkadaşlar fena gaza geldim niğde civarında usta lazım bilen varsa söylesin komple toplatacam ilk göz ağrımı hadi bir el atında daha fazla uzamasın bu hasret
  13. aesmer

Motor Nasıl Toplanır,toplatılır

Ynt: Motor Nasıl Toplanır,toplatılır arkadaslar nigdede yada niğdeye yakın seriess toplayabilecek bir usta arıyorum araç çalışır yürür durumda ancak muayeneye sokamıyorum muayene öncesi toplatmak istiyorum nevsehir aksaray olabilir ama niğde olsa süper olur yardımcı olursanız sevinirim su aftan...
  14. aesmer

Nazo 1972 Series 3

Ynt: Nazo 1972 Series 3 bende 1974 tek kapı var niğde de bildiğin yer varmı buraya yakın muayeneye giremiyorum ful bakım yapılıp toplanmalı boya üstü kapanmalı falan biraz döküldü ama yürürü iyi zalen kıyamıyorum hurdaya vermeye benim hobi aracım olarak garajda duruyor yazdan yaza ine...

15. aesmer

Series Üst Debriyaj Merkezi

Ynt: Series Üst Debriyaj Merkezi hyundai üst merkez gidip ne olarak alacağız alt taraf için ne alacağız takribi ne kadar tutar bu konularda pek bilgili değilim
  16. aesmer

Ynt: Series Üst Debriyaj Merkezi takım olarak değiştirsek uygun olurmu pedal sertliği nasıl olur acaba
  17. aesmer

anadolun üst debriyaj merkezi series e uyarmı ne dersiniz

18. aesmer

Iveco Land Rover

Ynt: Iveco Land Rover fiyatı önemli değil türkiyeye girsin benim landın üzerine parça parça toplarım ben bunu
  19. aesmer

Çıplak Defender

Ynt: Çıplak Defender teşekkürler nasip artık ankaraya gidince ivedik e bakacağız anlaşılan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri