Arama sonuçlarınız

1. agasarli

Satılık Warn 8000i Vinç

Ynt: Satılık Warn 8000i Vinç GÖKHAN BEY MERHABA ACABA İLANDAKİ VİNÇ DURUYORMU,DURUYOR İSE NASIL VE NEREDE GÖREBİLİRİZ.

2. agasarli

Karşı Tarafın Hasarının Tramerde Görünmesi

Ynt: Karşı Tarafın Hasarının Tramerde Görünmesi Herkese merhabalar, ben sigortadan araç alırım arada bir bildiğim kadarıyla karşı tarafın hasarı yazılmaz fakat arac sel hasarlı olur yani içine su girmiştir araçta hiç boya veya değişen olmaz bazende mekanik hasardan dolayı araçlar sigotaya düser...
  3. agasarli

1995 Model 2.8 Dizel Pajerosu Olan Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var!!

Ynt: 1995 Model 2.8 Dizel Pajerosu Olan Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var!! Kusura bakmayın, tarihi haziran görünce mesaj attım ama yılı sonradan farkettim. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. agasarli

1995 Model 2.8 Dizel Pajerosu Olan Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var!!

Ynt: 1995 Model 2.8 Dizel Pajerosu Olan Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var!! Merhaba, bende 94 model kısa 2.8 var. Size ne lazım belki yardimci olabilirim. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. agasarli

93 Model 5 Kapılı Dizel Pajero

Ynt: 93 Model 5 Kapılı Dizel Pajero Şalpazarı Düzköy den, yazmayı pek beceremiyorum fakat tel numaram 0 532 403 84 84 ulaşabilirsiniz her konuda yardımcı olabilirim. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. agasarli

93 Model 5 Kapılı Dizel Pajero

Ynt: 93 Model 5 Kapılı Dizel Pajero Konu hala güncel ise Pajero hakkında ki her konuda size yardımcı olabilirim teknik bilgi ve kullanım deneyimi olarak. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. agasarli

Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ?

Ynt: Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ? Sn serkanefe Kyron araç hiç kullanmadım fakat araçlardan çok iyi anlarım alacağınız araç sağlam bir araç sizin için değerlendirme kriteri yakıt sarfiyatı olmalı bence bu konuyu iyi araştırın saygılar sunuyorum.
  8. agasarli

Orjinal Yan Sanayi Ve Orjinal Kore Japon Grubu Yedek Parçaları

Ynt: Orjinal Yan Sanayi Ve Orjinal Kore Japon Grubu Yedek Parçaları Takip
  9. agasarli

Satılık Toyota 1987 BJ70 Dizel

Ynt: Satılık Toyota 1987 BJ70 Dizel merhaba arkadaşlar,bildiğim kadarı ile araç 2 ay önce izmit'de bu tür araçlar satan özdağlar otomotiv tarafından satılmıştı saygılar.

10. agasarli

Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009) Selam, Ben yeni üyeniz, AGASARLI, aracım; 1992 Pajero, telsiz hariç tam donanımlı bir araçtır. 26 Nisan tanışma gezisine Ailece katılmak istiyoruz(4 Kişi). Gezi için yaş sınırı varmıdır? Gezi hakkında...

11. agasarli

Kartepe'de -12º de Kamplı Off-Road ve Soğucak Yaylası Tırmanışı (10-11 Ocak 2009)

Ynt: Kartepe'de -12º de Kamplı Off-Road ve Soğucak Yaylası Tırmanışı (10-11 Ocak 2009) Selam Arkadaşlar, Mitsubishi ciler tanışma gezisi nezaman yapılacak? Geziye katılabilmem için tarihi önceden öğrenmem gerekiyor? Bana bilgi verebilirmisiniz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri