Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Off-Road - Doğa - Macera - Geziler Her Hafta Yaban Tv'de
Dün Akşam muğla yangınını çektiğiniz programı izledim.. Çok başarılıydı insanlar bence böyle programları izlemeli ve dersler almalı >:( >:( Bir sigara izmariti bir küçük ateş nelere mal olabiliyor.. bir sürü cana , mala... Tatsız...
Ynt: XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..
Paylaşımlarınız için teşekkürler... Şu ara bir jeep im yok ama sanki gönlüm zj den yana daha yakışıklı geliyor bana.. ;D ;D ;)
Ynt: 1994 Grand Cherokee 4.0l
çok yakışııklı bir araba .... Birgün jeep im olursa kesinlikle verdiğiniz bilgilerden faydalanıcam.. Emeğinize teşekkürler..
Ynt: Off-Road - Doğa - Macera - Geziler Her Hafta Yaban Tv'de
helikopter kurtarma opersyonunu izledim. Dikkat çekici ilginç bir çalışmaydı.. Ellerinize sağlık.. Başarılar
Ynt: Jeep Fotoğrafları
merhabalar, siteye yeni üyeyim, resimlere ve bilgi paylaşımlarınıza çok teşekkürler.. Çok emek vermişsiniz ellerinize sağlık şu anda bir jeep im yok ama inşallah yakında olur...
Sizlerinde dediği gibi galiba Jeep çi doğdum..
Ynt: Bayan Şoför
bilerek yapmadığına insanın inanası gelmiyor.. paylaşım için teşekkürler artık 3 kat daha dikkatli park edicem arabamıı..... önünde arkasında bayan arabası olmayan bir yere ;D ;D ;D