Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Wall·E (2008)
Filmi takıyorsunuz ses bekliyorsunuz ama konuşma yok.
Fakat okadar komik film olmuşki konusu çok güzel çok sevkle izleyebileceğiniz. Bir film bence.
Ynt: Wanted (2008)
Filmde herşey yolunda aksiyon herşey var ama o Angelina Jolie'nin arabayı döndürerek filmin başrol oyuncusunu arabaya alma sahnesi fazla sanırım. Ama yinede aksiyon için iyi.
Ynt: Barselona, Barselona; Vicky Cristina Barcelona (2008)
Penélope Cruz'un ispanyolca ve sorunlu bir bayanı oynaması. Scarlett Johansson müthiş çekiciliği filmi izlenebilir hale getirmiş.
Ynt: Son Ültimatom; The Bourne Ultimatum (2007)
Medusa derbesi---Geçmişi olmayan adam ve son film Son ultimatom gerçekten hepsi bir birinden hızlı, bir o kadar fazla şehirde yapılan çekim aksiyon için güzel bir film.
Ynt: Apokalipto; Apocalypto (2006)
Maya krallığı ile ilgili bir kaç film izlemiştim. Fakat bu film gerçekten çok güzel çünkü kamera ekranına bakış o makyaj... Filmin çekildeği yer bana göre çok güzel.
Ynt: Koku: Bir Katilin Hikayesi; Perfume: The Story of a Murderer (2006)
Koku hislerini kaybetmiş bir adam...
18. yüzyıl daki yaşam...
Bir amaç...
...ve kadın.
İzlenmesi gerken bir film.
Ynt: Prestij; The Prestige (2006)
İnanılmaz derecede insanı ekrana bağlayan bir film.
Filmi izlerken ipucu topluyorsun, karışık ve bir o kadar da güzel bir film..
Ynt: Bakış Açısı; Vantage Point (2008)
Çok güzel ve etkileyici bir film. Sıkıldığınız sahneler de oluyor ama bir sonraki sahneyi insan merakla bekliyor--izleyin--