Arama sonuçlarınız

1. S

Wall·E (2008)

Ynt: Wall·E (2008) Filmi takıyorsunuz ses bekliyorsunuz ama konuşma yok. Fakat okadar komik film olmuşki konusu çok güzel çok sevkle izleyebileceğiniz. Bir film bence.

2. S

Kartal Göz; Eagle Eye (2008)

Ynt: Kartal Göz; Eagle Eye (2008) Filmin konusu gerçekten çok güzel senaryo ve oyuncular çok iyi oynamışlar, teknoloji......
  3. S

Wanted (2008)

Ynt: Wanted (2008) Filmde herşey yolunda aksiyon herşey var ama o Angelina Jolie'nin arabayı döndürerek filmin başrol oyuncusunu arabaya alma sahnesi fazla sanırım. Ama yinede aksiyon için iyi.

4. S

Barselona, Barselona; Vicky Cristina Barcelona (2008)

Ynt: Barselona, Barselona; Vicky Cristina Barcelona (2008) Penélope Cruz'un ispanyolca ve sorunlu bir bayanı oynaması. Scarlett Johansson müthiş çekiciliği filmi izlenebilir hale getirmiş.
  5. S

Ratatuy; Ratatouille (2007)

Ynt: Ratatuy; Ratatouille (2007) Buz devrin'den sonra en güzel animasyon bence.

6. S

Son Ültimatom; The Bourne Ultimatum (2007)

Ynt: Son Ültimatom; The Bourne Ultimatum (2007) Medusa derbesi---Geçmişi olmayan adam ve son film Son ultimatom gerçekten hepsi bir birinden hızlı, bir o kadar fazla şehirde yapılan çekim aksiyon için güzel bir film.

7. S

Altın Pusula; The Golden Compass (2007)

Ynt: Altın Pusula; The Golden Compass (2007) Bir filmin sonu ancak bu kadar kötü bitebilir. İkincisi çekilecek diye, acayip kötü bitirmişler bence.
  8. S

Hitman (2007)

Ynt: Hitman (2007) Müthiş bir aksiyon filmi. Ayrıca ikinci filmin tamamen İstanbulda çekileceğini sanırıyorum.
  9. S

Bitirim İkili 3; Rush Hour 3 (2007)

Ynt: Bitirim İkili 3; Rush Hour 3 (2007) Gerçek bir komedi.

10. S

Mr.Brooks (2007)

Ynt: Mr.Brooks (2007) Cevın Costner... Seri katil filmin de oynaması iyi olmuş. Bana göre güzel bir film.

11. S

Çılgın Motorcular; Wild Hogs (2007)

Ynt: Çılgın Motorcular; Wild Hogs (2007) Bu kadar güzel oyuncuların, böyle kötü senaryoda oynaması...
  12. S

Apokalipto; Apocalypto (2006)

Ynt: Apokalipto; Apocalypto (2006) Maya krallığı ile ilgili bir kaç film izlemiştim. Fakat bu film gerçekten çok güzel çünkü kamera ekranına bakış o makyaj... Filmin çekildeği yer bana göre çok güzel.

13. S

Ben Sana Söylemiştim; Because I Said So (2007)

Ynt: Ben Sana Söylemiştim; Because I Said So (2007) Çok eğlenceli bir film.
  14. S

Koku: Bir Katilin Hikayesi; Perfume: The Story of a Murderer (2006)

Ynt: Koku: Bir Katilin Hikayesi; Perfume: The Story of a Murderer (2006) Koku hislerini kaybetmiş bir adam... 18. yüzyıl daki yaşam... Bir amaç... ...ve kadın. İzlenmesi gerken bir film.
  15. S

Prestij; The Prestige (2006)

Ynt: Prestij; The Prestige (2006) İnanılmaz derecede insanı ekrana bağlayan bir film. Filmi izlerken ipucu topluyorsun, karışık ve bir o kadar da güzel bir film..

16. S

Köstebek; The Departed (2006)

Ynt: Köstebek; The Departed (2006) İzlediğim en iyi filmlerden bir tanesi...
  17. S

Fedai; The Sentinel (2006)

Ynt: Fedai; The Sentinel (2006) çok iyi bir film....
  18. S

Kolera Günlerinde Aşk; Love in the Time of Cholera (2007)

Ynt: Kolera Günlerinde Aşk; Love in the Time of Cholera (2007) gerçekten çok güzel bir film....

19. S

Bakış Açısı; Vantage Point (2008)

Ynt: Bakış Açısı; Vantage Point (2008) Çok güzel ve etkileyici bir film. Sıkıldığınız sahneler de oluyor ama bir sonraki sahneyi insan merakla bekliyor--izleyin--
  20. S

Gelin Benim Olacak; Made of Honor (2008)

Ynt: Gelin Benim Olacak; Made of Honor (2008) Süper bir arkadaşlık, müthiş bir film... İzleyin.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri