Arama sonuçlarınız

1. K

ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu

Ynt: ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu vıtes kolunun altındakı panelde yok dostum ole bısey ama yıne de kontrol edıcem dostum daha once bole bı şanzıman toplamadıgım ıcın bıraz sorun yasadık. ??? ;)

2. K

Ynt: ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu tesekkur edıyorum arkadasım bunları kendım nasıl kontrol edebılırım daha once bu sanzıman ı sokup topladım ama acemısı oldugum ıcın galıba bısıler atlaadım yardımcı olursan sevınırım dostum sımdıden hersey ıcın tesekkur dostm ???
  3. K

Ynt: ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu slm arkadaslar ozaman bende de sorun var ama affınıza sıgınarak farklı bı durum da olabılr benım şanzıman dakı o/d dugme soketı kırılmıs arac D 1 e ıyı gecıyo ama 2 ve 3 gecerken 4500 veya 5000 devrı gormeden gecmıyo acaba ondanmıdır bıde lpg...

4. K

ZJ 5.2 Geri Vitesten Gelen Garip Sesler

Ynt: ZJ 5.2 Geri Vitesten Gelen Garip Sesler çoooook tesekkurler alp abım makıne şuan cok guzel ufaktefek sıkıntıları var ama haledemıcemız sekılde degıl amartısor´balata vs gıbı.eyer bısey takılırsam ılk danısacagım kısısın abım yenıden cook tesekkurler :)
  5. K

Ynt: ZJ 5.2 Geri Vitesten Gelen Garip Sesler cok ozur dılıyorum yazımdan dolayı.dedıklerını uyguladım abım ayagını gazdan 2 cm kadar cektıgın de arac eskı halıne donuyor.normalde ılk aldıgımda arac akmıyodu boyle bırseyde yapmıyordu.daha oncede bole bı arac kullanmadım ıcın bılmıyodum.bu olay...

6. K

Ynt: ZJ 5.2 Geri Vitesten Gelen Garip Sesler alfonse abım tesekkur edıyorum bu boslugun yarım santım olması anlatmana gore cook fazla bu bosluk bana ılerde ne gıbı sıkıntılar verebılır bı abım bana bu boslugun 5 mm kadar olcagını soglemıstı yanlıs bılıyomus demekkı o abımde. şimdi abım bı sorum...

7. K

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? dogru dıyosun arkadasım sag ol musaıt oldum bı ara ayrıntılı sekılde anlatırım uzun baya aracın sıkıntısı tesekkur arkadasım
  8. K

Grand Cherokee ZJ Otomatik Vites Sorunu (mu?)

Ynt: Grand Cherokee ZJ Otomatik Vites Sorunu (mu?) pardon aracı sıkıntılı olan arkadasa sormustum ben bes ıkının sanzımanını dagıtıp topladım yardımcı olabılırım belkı dıye sormustum belkı ama 5.2 nın yerını tutarmı sızce ;D
  9. K

Ynt: ZJ 5.2 Geri Vitesten Gelen Garip Sesler pekı abılerım benım sorunum da oydu yagı ve fıltreyı deıstırınce gıttı daha cook sogukken ısınana kadar yapıyodu ama 94 model 5.2 gc de su sıkıntım oldu bı gun yolda yuklu rampa cıkarken tahlıyeden yag atmaya basladı ve gaz yıyıp ıvmelenmemeye...

10. K

Grand Cherokee ZJ Otomatik Vites Sorunu (mu?)

Ynt: Grand Cherokee ZJ Otomatik Vites Sorunu (mu?) arkadası aracın 5.2 mı

11. K

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? teşekkur arkadasım fakat bugunlerde şanzıman sıkıntım var tamır takımını degıstırdık ama sorun galıba tırubun de yıne de tesekkurler :(
  12. K

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? bende varım ugur yalın 5.2 1994 ordu ekleyın arkadaslar benıde

13. K

Ordu Off-Road Kulübü Günören, Sayacabaşı Off-Road Kar Gezisi (4 Ocak 2009)

Ynt: Ordu Off-Road Kulübü Günören, Sayacabaşı Off-Road Kar Gezisi (4 Ocak 2009) slm arkadaşlar gezınız cok guzel geçmiş her halıyle bellı ama aranızda G.C 5.2 yı goremedım resımler cok sahane paylasımınız ıcın cok tesekkurler
  14. K

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu butun arkadaslara hoş bulduk sıte gercekten bagımlılık yapıyor ;D
  15. K

Ordu Off-Road Kulübü Yokuşdibi Kar-Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008)

Ynt: Ordu Off-Road Kulübü Yokuşdibi Kar-Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008) selam arkadaslar allah ızın verırse askere veya londra ya gerı gıtmezsem bu kıs G.C 5.2 ıle aranızda olmayı cok ısterım cok guzel goruntuler hepınızın emegıne cebıne ;D saglık ufak aksılıkler olsada her sey cok guzel gecmıs...

16. K

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selamlar herkese ben uğur sızınle bır arada bulunmakatan onur duyarım sıteyı aracımın arza lambası yanması sayesınde arama motorundan buldum ve ılgımı cektı ordu luyum 25 yaşındayım bır g.c 5.2 v8 lımıted mpı kullanıcısıyım
  17. K

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? :D slm arkadaşlar bende yenı katıldım aranıza kabul edersenız eyer 94 model 5.2 lımıted aldım ıkı hafta anca oldu alalı ama sımdıden asık ettı benı kendıne bıde az yese yemı guzel olucak ;D şimdiden vermiş oldugunuz her turlu bılgı için teşekkurler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri