Arama sonuçlarınız

1. G

Ankara-Samsun Yürüyüşü

Ynt: Ankara-Samsun Yürüyüşü Buna benzer bir etkinlik için bir partner yada grup üyesi ararsanız konuşalım.

2. G

Yurtdışından bisiklet getirmek

Ynt: Yurtdışından bisiklet getirmek Bu işler biraz da şans işi, gümrükteki memurların insiyatifindesin, ama bisiklet gibi büyük bir gönderinin dikkat çekmemesi mümkün değil, gümrük yasasında ayrıntılarda boyut/fiyat durumları yazıyordu, boyutları hatırlamıyorum ama fiyat 150€-1150€ arasına...
  3. G

Yenice hakkında sorular

Öncelikle Yenice ye ulaşım nasıl olmaktadır onu öğrenmek istiyorum,Ankaradan trenle gelinebildiğini okudum ama tcdd sitesinde böyle bir güzergah yok, otobüsler de genelde karabük e geliyor,karabük yenice arası ulaşım ne kadar süresi ve maliyeti hakıında bilgi öğrenmek istiyorum. İkinci konu ise...

4. G

Orman Keşfi - Jungle Exploration

Ynt: Orman Keşfi - Jungle Exploration Ben de böyle bir faliyette bisiklet yada yaya farkatmez içinde olabilirm
  5. G

Yurtdışından bisiklet getirmek

Ynt: Yurtdışından bisiklet getirmek 150 euro yu geçiyorsa muaf olmaz bunun dışında boyut sınırlması da var, sanmıyorum kocaman bir bisikletin gümrükten sorunsuz geçeceğini

6. G

Kamplı Mtb Turlarını Çok Severiz, Çünkü;

Ynt: Kamplı Mtb Turlarını Çok Severiz, Çünkü; böyle bir faliyet düzenlemeyi çok istiyorum eğer ilgilenen arkadaş olursa (özellikle ankaradan ) haziran ayında 5-6 günlük bir kamplı bir bisiklet rotası yapmak isterim.

7. G

Wenger mı Victorinox mu?

Ynt: Wenger mı Victorinox mu? leatherman derim başka birşey demem bütçe elveriyorsa leatherman charge tti, kaybolmadığı yada çalınmadığı taktirde ömürlük çakılar
  8. G

Orman Keşfi - Jungle Exploration

Ynt: Orman Keşfi - Jungle Exploration Böyle bir survival faliyeti olursa kaçırmayacağımı belirtmek isterim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri