Arama sonuçlarınız

1. usas

Bu Balçıkta Siz Olsanız Ne Yapardınız?

Ynt: Bu Balçıkta Siz Olsanız Ne Yapardınız? Sizinki daha ciddi gozukuyor, zemin cok daha belirsiz ve tehlikeli gibi duruyor. Bizimkinde 5 metre yanında su vardı, battgımız yerden de 3-4 metre son zemin sertti. Acemilik oldu anlayacagınız. Zemin de 15 cm sonra sertlesitigi icin aracın altı...

2. usas

Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında

Ynt: Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında Haklısınız ben o yuzden sattım bile diyebilirm... Evet tabi ki alınan yakıttan dolayı yanıp sonebiliyor. Kalıcı oldugu zamanda dedigim gibi makinaya baglatarak hangi parcada sorun var baktırmak dogrusu.
  3. usas

Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında

Ynt: Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında Oguz bey; O donem linkleri goz atmanın heyecanı ile cevap yazmayı atlamısım kusura bakmayın. Hakketen dediginiz gibi yan sanayi bir konvertor en iyi sonuc. once bir iki cıkma falan taktırdık ancak ısık bir sure sonra yine yandı. Dedikleriniz cok...

4. usas

garmin 62s

Ynt: garmin 62s Merhaba Bu aralar bende GPS arastırıyorum yuruyus ve motor icin topografik harita, köy yolları vs benim icin onemli, zaten sehirdeki navigason icin Igo kullanıyorum. 60CSX ile ilgili bir kararımı vermistim, ancak uretimden kalktı ve 62 Serisi cıktı. 62 serisinde, 62, 62s...
  5. usas

Ynt: Bu Balçıkta Siz Olsanız Ne Yapardınız? Tesekkurler... Aracı emisyondaki sorun, vergideki yukseklik, subaplar yuzunden takılması onerilmeyen lpg sistemi sayesinde artan yakıt masrafı nedeni ile binek bir aracla takas ettim. İyi bir tecrube oldu yas olarak biraz daha eski, temiz bir arac...

6. usas

Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması

Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması Merhaba igo update i son 2-3 ayda 2-3 kez iphone ustunden uyarı verdi, update i yapmaya calıstıgımda ısrarla yarım kalıyor, iptal oluyor uyarı veriyor, bir sure sonra yine yanıyor 1 update bekliyor diye, yine acıyorum yine igo, yine yap diyorum...

7. usas

Kişisel Galeri (Mehmet BOZKURT)

Ynt: Kişisel Galeri (Mehmet BOZKURT) mehmet bey evet katılıyorum ama bir acıklık getirmek istiyorum. ben tam gecis doneminde fotografla ugrasıyordum. 2-3 sene sorna 0,5 mp panosonik dijtail makinam olmustu, sonra 2,1 derken oyle gitti. ustalar o gun biz karanlık odada yapıyorduk diyolar ama bir...
  8. usas

Ynt: Kişisel Galeri (Mehmet BOZKURT) Dogru Mehmet bey HDR diyip gecmeyim daha açık genel bir tabir kullanayım istemistim. bildiginiz normal kosullarda bu sekilde bir ısık olmayacagı icin fotografcılar bu noktada ayrılır. ben dogal ısıgı dogal rengi dogal tonu en yakın sekilde cekmeye ozen...
  9. usas

Ynt: Kişisel Galeri (Mehmet BOZKURT) Guzel Fotograflar ama sona dogru artan dijital mudahale biraz abartıya, grafik tasarıma doner olmus diye dusunuyorum. o klasman icin basarılıdır ona bir sey diyemiyorum anlamadıgım bir konu. Eline saglık. Selamlar.

10. usas

Makine Tercihi Yaparken

Ynt: Makine Tercihi Yaparken klavuzu internetten ve erkayalar bolge bayinden satın alabilirsiniz. (eger yollayan cıkmassa) makina icin takıldıgınız noktalar var ise ben yardımcı olmaya calısırım ama, fotograf bilginiz yok ise bu zor olur. uzun lafın kısası ;iso nedir, macro cekim nedir, f...

11. usas

Ynt: Bu balçıkta siz olsanız ne yapardınız. ufuk bey aracım 130.000 km de ve evet titiz kullanılmamıs. ancak serviste sordum. 1 ve 2 viteste 1500 devirler civarında bile ayagımı gazdan cektigimde arabada hafif bir motor freni etkisi ile ıgn ıgn ıgn seklinde bir sansuman sesi geliyıor. 3 de...
  12. usas

National Geographic Fotograf Yarışması Türkiye Dereceleri

Ynt: National Geographic Fotograf Yarışması Türkiye Dereceleri cok memnum olurum murat bey, hatta siz belki tamron u almıs olursunuz, sizden alırım yorumları. incelemeleri guzel bir lens gercekten de. tebrik icin acılan yerde, biraz is konusur gibi oldu. arzu ederseniz donanım mesajlarımı...

13. usas

Ynt: National Geographic Fotograf Yarışması Türkiye Dereceleri tamam oneriniz icin tesekkurler. tamronda 28 75 le 17 50 yi kullanmıstım dedigim gibi bazı rahatsızlıklarım olmadı degil. 70 200 unu denemedim. eger cok agır degilse mademde 2.8 iyi bir altarnatif gibi gozukuyor oneriniz. Marka...
  14. usas

Ynt: Bu balçıkta siz olsanız ne yapardınız. ufuk bey aracınız cok guzel olmus gercekten. ikinci arac kesinlikle sart ama suzuki yi sehir de kullanacaksam biraz daha kullanımı yumusak bir suv secerdim sanırm. sanzuman sesi ic tıkırtılar bana biraz konforsuz geldi. Goktug bey sizinki baya...
  15. usas

Ynt: National Geographic Fotograf Yarışması Türkiye Dereceleri murat bey konuyu dagıtmak yada haddimi asmak istemem. ben 9-10 yıldır bu tutkuya bogazına kadar saplandım. bahsettiginiz lensleri kullanma sansım oldu hepsini sattım. tamron 17 50, canon a gore ters yone zoom yapması dısında...

16. usas

Ynt: National Geographic Fotograf Yarışması Türkiye Dereceleri murat bey bosverin tele ile kacak guresmekle iyi sonuc cok cıkmıyor, sizin yaptıgınız en dogrusu bende bir 24 70 le konuya yaklasabilirsem cekiyorum. :)) 70-200 , 70-300 e gore daha iyi olur diye dusunuyorum, sizin hakkını...
  17. usas

Ynt: Bu balçıkta siz olsanız ne yapardınız. merhaba ufuk bey 4 H lock da 90 a kadar falan cıkılıyor diye biliyordum, 4 L de de 60 gecilmez diye bir bilgim vardı ama zaten 60 la gidilen yerde 4 L ye hic almadım. en fazlar 20-30 yaptım. Dediklerinizde olabilir bilemiyorum sanırm bir servise...
  18. usas

Ynt: Bu balçıkta siz olsanız ne yapardınız. low drive 2 de kalkmıstım, araba 20-30 km civarı bir hızdayken gaza aynı basmama ragmen bi anda durdu. koyde direk bi 4x4 buldum kapıyı caldım. skystar dı arac. ceki demiri yok. bende ceki halatı ile arka takacak bir yer vardı. onerdim ama bu arac o...

19. usas

Ynt: Bu balçıkta siz olsanız ne yapardınız. zaten bu yumusak zemine girdigim ilk anda, once yuruyerek kontrol ettim iyiydi. aracla gezidim surece 4 H lock daydım. sonra son cıkıs anında 4L lock a aldım. bu durumda da difransiyel kilitli biliyorum ama bilenlerden dinleyelim. ilk ulastıgım koy...
  20. usas

Makine Tercihi Yaparken

Ynt: Makine Tercihi Yaparken canon G10 Canon S90 ikisiden birini spot olarak 1000 tl altına bulursunuz, bulamassanız yurt dısından getiren bir arkadasım olacak. selamlar ugur

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri