Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Harika Japon 47 (hj47)
Burakçığım ben hiç bir şey yapmadım kardeşim sizler de sağ olun. Böyle kıymetli bir araç bulup uğraşan ,ortaya çıkaran ve ona tekrar can veren sizlersiniz . :D
Ynt: Harika Japon 47 (hj47)
Sevgili Burak ve Ömer,
Titizlikle ve zevk alarak uğraşınca ortaya çıkan sonuç kaçınılmaz güzellik. Ellerinize sağlık , Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin. Gerçekten çok yakışıklı oldu.
Sevgiler
Ahmet
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
Bu işi Burak organize etsin en kısa sürede görüşelim inşaallah, aracın bana hiç zararı yok kıyamıyorum ama kullanmıyorumda fakat otoparkta fazla yer yok :):)
Bu arada malum sitede benim BJ 60 için ilan verdim . İlan no 111033454 , değerini bilecek birisi olursa indirim de yapacağım :)
Selamlar
Ahmet Öztürk
Ömer merhaba, bir türlü görüşemedik , koptuk, burayıda hatırlatmasan unutacağız nerdeyse çok selamlar,
Burakçığım ne haber ?
Ahmet
Ynt: HJ 60 1987 filtre ışığı ve sebepleri
Önemli bilgi , bu su tutucu filtreden benim aracımda da var ( BJ60 88 model ), ayrıca bu filtrenin cam yünü , keçe veya benzer bir malzeme ile basitçe izole edilmesi gerekir. Korunaksız açık alanda olduğundan donma tehlikesi yaşanabilir.
Selamlar
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012
Ebru Hanım & Mustafa Bey,
Aldığınız keyfi o kadar güzel yansıtmışsınız ki gezmiş kadar olduk, çok teşekkürler. Ellerinize, ayaklarınıza sağlık. Yolunuz hep açık olsun.
Saygılarımla
Ahmet Öztürk
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi
Sevalciğim,
Aslında belli bir amaç için kısa bir süre birlikte olduk ama yıllardır tanışıyor gibiyiz. İnanki öyle bir yer kaplıyorki beynimizde her aklıma geldiğinde bende müthiş bir duygu fırtınası başlıyor , tüm ekip süperdi . Anılar ,çocuklar...
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi
Ufukçuğum ancak bu kadar olur , bu mesajı görünce tüylerim diken diken oldu... çünkü öğlen arası gezinirken bende okudum , fotoğraflara baktım....hepinizin kulaklarını çınlattım :D :D :D