Arama sonuçlarınız

1. M

Hyundai Galloper Club Türkiye

Ynt: Hyundai Galloper Club Türkiye Selam Bahadır bey marj basmama sorunu kutup başı oksitlenmiş. Biraz zaman geçti ama olsun yinede paylaşayım istedim. Birde far yıkama motorunu değiştirdim motorun aynısını bulamadım ama Volkswagen-audi grubunun WP390 kodlu su motoru diye aranırsa birebir...

2. M

Ynt: Hyundai Galloper Club Türkiye Bahadır bey ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bir haftadır tatildeydim daha bugün geldim Antalya, Fethiye vs. 1200 km yol yaptım. Tatile çıkmadan aracın yağını kafam rahat olsun diye değiştirdim önceki yağ Mobil 0 40 mış yağcı nasıl...
  3. M

Ynt: Hyundai Galloper Club Türkiye Bahadır bey ilginize şimdiden çok teşekkür ederim haber bekliyorum sizden.

4. M

Ynt: Hyundai Galloper Club Türkiye Slm arkadaşlar Galloper 3000 V6 Manuel vites kullanıcısı olarak aracımda oluşan bir problemi paylaşmak istedim belki daha önce bir arkadaşımızın başına gelmiştir geldiyse nasıl bir çözüm buldu bir cevap belki. Aracımı 2014/mayıs ta aldım araç çok iyiydi yaza...
  5. M

Ynt: Hyundai Galloper Club Türkiye Haşmet bey ve Bahadır bey iyi dileklerinizi için teşekkür ederim. Böyle güzelbir sosyal ortam oluşturmada emeği geçen herkese teşekkür ederim İnanıyorum ki Galloper ailesi olarak hiçte azımsanacak bir sayımız yoktur ve yardımlaşma konusunda son derece faydalı...

6. M

Ynt: Hyundai Galloper Club Türkiye Ad-Soyad: Muhtar EKENTOK Doğum Tarihi: 1978 İl : Konya Meslek: S.M.Mali Müşavir Msn: muhtarekentok@hotmail.com Gsm: 0544-64 64 974 Araç : Galloper II 3000 V6 Manuel Vites Brc Lpg. İlgi Alanları: Doğa Gezileri, Kamp, Kara Avcılığı.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.