Arama sonuçlarınız

1. GÖKSEL61

Rize - Ayder ve Yukarı Kavron Yaylasından ( Eylül 2011)

Ynt: Rize - Ayder ve Yukarı Kavron Yaylasından ( Eylül 2011) Yakışır sana Bayram Biraderimmmm::::)))) ;)

2. GÖKSEL61

Troff; Maçka - Sümela Gezisi (Unutulmaz Bir Gündü) (28 Şubat 2010)

Ynt: Troff; Maçka - Sümela Gezisi (Unutulmaz Bir Gündü) (28 Şubat 2010) bugün tatsız bir olay yaşadım ama fotoları gördükçe keyfim yerine geldi sağolasın General...
  3. GÖKSEL61

Troff; Maçka - Sümela Gezisi (Unutulmaz Bir Gündü) (28 Şubat 2010)

Ynt: Troff; Maçka - Sümela Gezisi (Unutulmaz Bir Gündü) (28 Şubat 2010) Gezi harika oldu da anlaşılan herkes çok aç olmuş. bayram götüüüüüüüürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)))

4. GÖKSEL61

Troff...Trabzon Haçkalı Baba Yaylası Karla Kaplı Yollarda (31 Ocak 2010)

Ynt: Troff...Trabzon Haçkalı Baba Yaylası Karla Kaplı Yollarda (31 Ocak 2010) abi bende de 3 adet Falken var , 1 tane daha bulup aynen kaplama yaptırmak istiyorum , geçen hafta Giresundaydım, Bilsem uğrardım:)
  5. GÖKSEL61

Ynt: Troff...Trabzon Haçkalı Baba Yaylası Karla Kaplı Yollarda (31 Ocak 2010) General göremedik videoları:)

6. GÖKSEL61

Ynt: Troff...Trabzon Haçkalı Baba Yaylası Karla Kaplı Yollarda (31 Ocak 2010) Önümüzde ki geziyi Sis dağı tarafına düzenleyelim , çok güzel olur:) geziden o kadar çok keyif aldım ki gece yattığımda hala direksiyonu sağa sola çeviriyordum :):):):)

7. GÖKSEL61

Ynt: Troff...Trabzon Haçkalı Baba Yaylası Karla Kaplı Yollarda (31 Ocak 2010) Hakikaten çok güzel bir gezi oldu , emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler. Takım ruhu böyle bişey olsa gerek :) Mehmet bu arada Videolarıda bekliyoruz...
  8. GÖKSEL61

Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi

Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi o zaman 8 de ordayız
  9. GÖKSEL61

Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi

Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi Gezinin akıbetinden bir haber var mı acaba, herhangi bir bilgi vermediniz nerde toplanılacak kaçta olacak:)

10. GÖKSEL61

Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi Tayfun Bey ben taktırmadığım içinsormuştum zaten:))

11. GÖKSEL61

Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi Araklıya gitmeden önce bu aldığımız telsizleri taktırabilecekmiyiz? Yada telsizi taktırabilen var mı ?
  12. GÖKSEL61

Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi BOLAMANDA BULUŞURUZ HERALDE:))

13. GÖKSEL61

CJ8 mİ CJ5 mİ

Ynt: CJ8 mİ CJ5 mİ Ordulu hemşerim Sen CJ5den şaşma , zaten oldğun bölgeye yakın olarak Ordu-Fatsa-Ünyede aracı hurda bile olsa yeniden hazırlayıp sana sunuyorlar. CJler uzun yıllar karadeniz bölgesinde taşımacılıktada rahatça kullanılan araçlardır. Benimde CJ5im var , bende ava gidiyorum ...
  14. GÖKSEL61

Bugün bende bir cj5 aldım

Ynt: Bugün bende bir cj5 aldım Bu hastalığın tedavisi yok:))) Hoşgeldin CJ ailesine....
  15. GÖKSEL61

alınık cj-5 hardtop,bestop

Ynt: alınık cj-5 hardtop,bestop İnanın bu konuda bende çok kafa yordum ama olmuyor , bu olayın özgür ruhunada ters geliyor. ama şunu çok iyi öğrendim orijinal Hardtop yok.

16. GÖKSEL61

Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi Harika bir gezi olmuş , çok şey kaçırmışım valla.))))) Gerçi sağolsun Süleyman Kardeşim davet etti ama sağlık probleminden gelemedim :'( Kısmet bidahakine inşallah , ayrıca Sticker bekliyorum ;)
  17. GÖKSEL61

CJ5 Sağ ve Sol Sac Kapı Arıyorum

Ynt: CJ5 Sağ ve Sol Sac Kapı Arıyorum Hasan Bey ilginiz için teşekkürler ama Koray Beyi aradım ulaşamadım kendisine
  18. GÖKSEL61

CJ5 Sağ ve Sol Sac Kapı Arıyorum

Ynt: CJ5 Sağ ve Sol Sac Kapı Arıyorum Memnun olurum. 532 6442562 Göksel Önsel Yarım kapı işimizi görecektir.

19. GÖKSEL61

lastik

Ynt: lastik foto varmı acaba
  20. GÖKSEL61

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri iŞTE BUDA BENİM ASLANIM

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız