Arama sonuçlarınız

1. SNM

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? Olumlu Düşünmenin Gücü - Norman Vincent Peale

2. SNM

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım Merhaba, (Mutlaka düşünülmüştür ancak herhangi bir uygulamaya rastlamadığım için yazmak istedim.) "Gezenbilir"de sitedeki diğer alanlarda olduğu gibi kan bağışı konusunda da müthiş bir potansiyel var fakat konu sadece kan gruplarının belirtilmesiyle sınıırlı...
  3. SNM

Arı Sokması

Ynt: Arı Sokması Bende çamur (toprak) veya buz sürülmelidir diye biliyorum.

4. SNM

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? Siyah Kan - Jean-Christophe Grange
  5. SNM

Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Doğa Yürüyüşü (10 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Doğa Yürüyüşü (10 Ekim 2010) Günaydınlar, Her ne kadar katılamamış olsam da İstanbul'da etkinliklerin aktif hale gelmesini dileyen biri olarak başlangıç yapılmış olmasından memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum. İstanbul için öncü oldunuz...

6. SNM

Özlü Sözler

Ynt: Özlü Sözler "Dünyanın anlamını kavramadan dünyada yaşamak, büyük bir kütüphanede kitaplara dokunmadan gezmeye benzer." Manly P. Hall

7. SNM

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? Ye Dua Et Sev - Elizabeth Gilbert
  8. SNM

Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri http://draw.to/new
  9. SNM

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? Brida'yı geçtiğimiz hafta bitirdim. Maeve Binchy - Aşk, Bir Kere okuyorum. Brida'yı o kadar da iyi bulmadım, en kayda değer kısmı kitabın ilk sayfalarındaki hayata dair açıklamaydı bence. Yazarı bilinmeyen Töre metinlerinden birine göre, her insan yaşamda...

10. SNM

MSG NEDİR BİLİYOR MUSUNUZ?

Ynt: MSG NEDİR BİLİYOR MUSUNUZ? Akla ilk gelen soru?? Belirtilen maddenin yararları ve zararları konusunda fazla bir bilgiye sahip değilim. Ancak böyle bir uyarıyı tedbiren de olsa dikkate alarak, çok fazla katkı maddesi içeren ürünlerden olabildiğince uzak durmanın faydalı olacağı...

11. SNM

MSG NEDİR BİLİYOR MUSUNUZ?

ÇİN TUZU MSG NEDIR BILIYOR MUSUNUZ? Bu MSG denen illeti piyasalarda, daha masum bir ifade tarzı olsun diye ÇIN TUZU adıyla satıyorlar. Piyasada bazı dönerciler de bunu kullanıyorlar. O kadar lezzetli oluyor ki, insanın bir yerine 2-3 döner yiyesi geliyor. Ayrıca ithal olarak gelen BUTUN...
  12. SNM

Tüketici Şikayetlerinde Başvurulacak Merciler

Ynt: Tüketici Şikayetlerinde Başvurulacak Merciler Kesinlikle süreç tam olarak bunu gerektiriyor, çok iyi özetlemişsiniz. (Keyfi davranışların temel nedenlerinden biri de bu süreci başlatarak, tamamlayacak insan sayısının azlığı sanırım.)

13. SNM

Artık İkametgah Değişikliği Nüfus Müdürlüğü'ne Bildirilecek.

Adres değişikliği Nüfus Müdürlüğü’ne bildirilecek. Adres Kayıt Sistemine göre taşındıkları yerin adres bilgilerini nüfus müdürlüklerine bildirmeyenlere 329 lira para cezası veriliyor Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi’ne göre taşındıkları yerin adres bilgilerini nüfus müdürlüklerine...
  14. SNM

Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri www.cevirx.com www.takasx.com
  15. SNM

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? QUO VADIS? - HENRYK SIENKIEWICZ

16. SNM

Fotoğraf (JPEG) boyutu ayarlama hk.

Ynt: Fotoğraf (JPEG) boyutu ayarlama hk. Sorunu çözümledim, Her iki bilgi de çpk işime yaradı. Teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar dilerim.
  17. SNM

Sinop-Ayancık İnaltı Mağarası

Ynt: Sinop-Ayancık İnaltı Mağarası
  18. SNM

19. SNM

20. SNM