Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık l200 dodik
slm arkadaşlar bu vidalı tip dodikten bende istiyorum ama aracım 2011 toyota hilux benim aracıma görede bu dodiklerden yapan bir yer varmı veya hazır olan...
arkadaşlar 2008 model 6050 km de kymcho mxu500 atv satılıktır...atv mizin extra vinci,arka,çantası,çeki topuzu bulunmaktadır...tertemizdir ...fiyat son olarak 10.000 tl diyoruz nakit ihtiyacından dolayı bu fiyat,,,yoksa vermeyi düşünmüyoruz...saygılar
ilan linki...
2008 model kymcho mxu500 modelidir 5000 km dedir......4x4 dür...vinç,,arkada çantası ve çeki topuzu bulunmaktadır....plakalı ruhsatlıdır...fiyat olarak 15000 tl diyoruz....
Ynt: Satılık Uygun Fiyatlı Disco 2 td5
slmlar atv durmaktadır,,,araç satılmıştır..atv nin fotosunu ekliyorum...fiyat olarakda 15000 tl diyoruz ...vinç,,,çanta,,,ve çeki topuzu vardır extradan...2008 model 5000 km dedir...
Ynt: Satılık Uygun Fiyatlı Disco 2 td5
güncel arabamı ve atv mide satma kararı aldım arkadaşlar 2008 model 500 cc atv mide satıyorum kymcho 500 mxu modelidir cok iyi durumdadır 5000 km dedir daha vinci ve sandıgı mevcuttur...sadece ön tamponunda kırık vardır başka bişeyi yoktur onuda alacak...
arkadaşlar acil nakit ihtiyacından dolayı aracım satılıktır araçta yapılacak hemen hemene herşey vardır....2001 model discovery td5 motor,şanzıman,yürüyen 10 numaradır aracımda 3 parça boya vardır...bu fiyata alacak olan arkadaşlarımız kaçırmasın fiyat uygundur zaten 6000 tl lik aksesuar...
Ynt: Satılık Discovery 2 G4 Port Bagaj, Tente, Hella Sis ve Arka Çalışma Lambası
gürkan bey slm sadece port bagaj ve cadırıcana ne kadar istersiniz ögrenebilirmiyim....saygılar
slm arkadaşlar bana orjinal discovery 2 çeki demiri lazım söküp kullanmayan arkadaşlarımız veya elinde olan arkadaşlarımız yardımcı olursa sevinirim...saygılar
Ynt: discovery proline 18 jant
benim aklımdan jantlara 600 tl geçiyo çünkü ona ben sıfır lastikde alacam oda tanesi 500 tl dersek 2000 tl yapıyo jant lastik 2600 tl oluyo o yüzden diyorum saygılar...
Ynt: discovery proline 18 jant
slm fiyat olarak ne düşünüyorsunuz ve orta göbekleri duruyormu lastikli ve lastiksiz fiyat verirseniz sevinirim...saygılar
arkadaşlar slm aracım discovery 2 ben buna 18 proline jant takmak istiyorum 5 kollu elinde olup satmayı düşünen veya bildiği yerde olan varsa lütfen haber versin sevinirim cıkmada olabilir sıfırda....saygılar
slm arkadaşlar 2001-2002 discovery 2 ye niyetlendik temiz bildiginiz araç varsa önerebilirsiniz,,,ve bu arac nasıldır parça yönünden mekanik aksam kronik bi sorunu varmıdır ,,bilgi paylaşımı olursa sevinrim...saygılar