Arama sonuçlarınız

1. ismail ursavaşlar

toyota ln65 2013 model izmirden:)

Ynt: toyota ln65 2013 model izmirden:) [/URL][/img]

2. ismail ursavaşlar

toyota ln65 2013 model izmirden:)

izmirde osman ustanın oğluyum bu güne kadar hep pist yarışları için koşturdum ama yanı başımda olan güzellikleri görmeden bi kaç kez offroad için girişimde bulundum ama pist ozamanlar daha tatlı geldi bana açıkcası ama hobimi toyotayı aldıktan sonra birazda lastik kosusu yerine çam kokusu olsun...
  3. ismail ursavaşlar

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) İsmail ursavaşlar İzmir Yaş 24 İzmirde jeepçi osman ustanın oğluyum doğal olarak tamirciyim:) Daha yeni ln 65 sahibi oldum artık basık araba değil birazda yüksek arabayla uğraşıyım diyorum Herkese keyifli forumlar

4. ismail ursavaşlar

üstün iş ten selamlar

üstün iş ten öncelikle herkese selamlar daha önceden beri gezenbiliri bi okuyucu olarak takip ediyodum .beni aranızdan baya bi abimiz tanır jeepçi osman ustanın oğluyum bugüne kadar ben bu işi yapmamıza rağmen hep drag yarışları olsun illegal yarışlar olsun motorsporlarımı bunlarla devam...
  5. ismail ursavaşlar

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu izmirden herkese selamlar ben ismail ursavaşlar izmirde tanınmış jeep ustası ve şuanda çağla beyin arabasını toplayan osman ustanın oğluyum benide aramıza kabul ederseniz memnun olurum ayrıca herhangi bir sorunda kafanıza takılcak bişey olursa herkese...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR